Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 050
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 420
Та нали Лидл и Кауфланд са на един собственик, какво ще им накривим с това, че едната седмица му пазаруваме в единия магазин, другата в другия? Все в същия джоб ще идат парите.

# 421
Нашият манталитет е различен от съседите.
Ако успеем и един ден да бойкотираме, но наистина обединени, после може да се опита и с повече дни.
С малки стъпки и ако са резултатни, след това и по-големи.

# 422
При нас няма как да се случи този бойкот.
Нашият манталитет е съвсем различен от този на сърби, гърци, дори румънци.

# 423
  • София
Та нали Лидл и Кауфланд са на един собственик, какво ще им накривим с това, че едната седмица му пазаруваме в единия магазин, другата в другия? Все в същия джоб ще идат парите.
Собственици са компании с различни съдружници и акционери, определено парите не отиват в един джоб, а и загубите няма да излязат само от този джоб.
За отражението при Била и Фантастико пък изобщо няма да говорим.

# 424
Ще бойкотирам утре, но да, тук не сме единни. Много селяндури гледат отгоре и презрително заявяват, че не им е скъпо, бедняците да си бойкотират и даже се радват, че е скъпо, защото могат да си позволят. Ама не е в това въпроса, всички бойкотиращи очевидно пазаруват от веригите и очевидно могат да си го позволят, работата е там, че ни правят на балъци с безбожно и ненужно надути цени, а ние като овце - каквато цена сложат, такава ще платим.

# 425
  • In transit
Е, то пред Лидл и Кауфланд, вече съм избрала Лидл.
Мислих, че става въпрос за някакъв друг избор, затова и попитах.

Месо от месарница, млечни и яйца от магазин на производител. Зеленчуци и плодове основно от Била. Ако се налага ориз, варива, брашно - пак от там. Това е решението ми за моето семейство.
+1 Последната година много малко неща купувам от Лидл и Кауфланд, така, че моя бойкот е почти перманентен към тези вериги.
Вчера отидох за любимите ми червени портокали, които пускат за много кратко време в Лидл и не съм срещала по другите вериги. Имаше 4 торбички и във всички имаше поне 2-3 портокала на каша. Не бяха намалени, въпреки, че не ставаха за ядене. На веригите не им пука грам за нас, като потребители, но с това съм наясно от доста години. Disappointed Relieved

# 426
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Дано утре народа удържи, но тъпото е, че днес всичко живо се втурна да пазари около мен, колкото и да обяснявях.
За Лидл, значи ще хвърлят храната, но няма да я намалят повече от 20%, дано някой хубав ден българския купувач ги изхвърли от списъка си за пазар форевър.

# 427
Момичета грешна ви е информацията относно намалението на месото. Отпадна намалението на 20% 1-2 дни преди изтичане на срока, остана само намалението с 50% в деня на изтичане на срока. Промяната е факт от няколко седмици вече. Има промяна и в намалението на текстил, от месец време се намалява на 50%(дрехи, покривки и т.н.), а не както досега на 20%, намалението от 20% се запазва за твърдите артикули(домашни потреби, инструменти и т.н.).

# 428
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Тоест, това което постнаха съфорумки и циркулира от две, три страници е грешно инфо,
хубаво е да се знае.

# 429
Вечер и сутрин виждам намалено месо на -20%,обясниха,че към обяд намалят с 50% това,което изтича на същия ден и не е продадено към дадения момента. Преди го стикирали с -50% още сутринта...

# 430
Ми при нас се стикира на 50% и няма друга опция за стикиране изобщо. Изобщо не е имало информация за промяна в политиката. Дори това със стикирането сутрин е по новата концепция(от преди 2-3 седмици) - стикиране сутрин с 50%, описаната от вас е старата. Освен да има разлика между двете дружества, но се съмнявам.

# 431
Тази сутрин в нашия магазин имаше -20% на меса, които бяха със срок до утре, и -50 % на такива със срок до днес.
От няколко дни няма зареждане на семките, които са сушени и безсолни. Преди време пак зачезнаха. При вас има ли ги?

# 432
Че те две дружества ли са?

# 433
  • Варна
Май работата утре ще е:

# 434
Да, Равно поле и Кабиле. Западна България са Равно поле, а източна Кабиле.

Общи условия

Активация на акаунт