Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 012
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 405
Наистина заслужават бойкот...

# 406
Според мен няма да има ефект, но ще се включа!

# 407
Аз например ходя вече само за глезотии в Лидл, основен пазар не правя там.
Ще споделиш ли къде правиш основния си пазар?

# 408
Аз го правя в Кауфланд.

# 409
Мога и да не пазарувам утре , но това е защото винаги купувам в повече храна, за да не ходя всеки ден. Гледах едно клипче някъде , където даваха един супермаркет в Хърватия, лелеееее нямаше никой , само момичето което снимаше. Ние не сме единни, няма да ни се случи.

# 410
Ми и аз не бих купила изтичащ срок на годност на 20 %.На 50% бих поела риска, но за 20-не. Особено риба и подобни, за които има реален риск от натравяне. И да, те ще го хвърлят, защото аз няма да купя или ще купя друго. И ако месо, чипс, луканки ще препакетират, с рибата е по-трудно, тя си се разваля.
Отдавна на пазарувам в  Лидл в обема, който беше преди, като асортимент и количества. Основно това ме подразни, при все че всъщност не купувам чак толкова намалени продукти, но като стратегия ме отврати. Рядко връщам, например, но държа на тази опция. Държа да съм глезен и ценен клиент. Отвращава ме съкращавнето на привилегии.

# 411
  • София
Ми и аз не бих купила изтичащ срок на годност на 20 %.На 50% бих поела риска, но за 20-не. Особено риба и подобни, за които има реален риск от натравяне....
Какво прочетох току що? За 50% си склонна да се изложиш на риск от натравяне?

# 412
Е, то пред Лидл и Кауфланд, вече съм избрала Лидл.
Мислих, че става въпрос за някакъв друг избор, затова и попитах.

# 413
Може и да има по-малко клиенти на 13-ти,но празни едва ли ще са магазините.
Това заснето да го видя няма да го повярвам, че е истина.
Със сигурност ще има и такива ,които ще се възползват от спокойния пазар и заредения магазин 🤷🏻‍♀️

# 414
Няма да са празни. Кой знае какъв купон за 1 стотинка ще пуснат утре - я Лидл, я Кауфланд.
Кой ги знае..
Или някое олио по 99 стотинки..

# 415
Ми и аз не бих купила изтичащ срок на годност на 20 %.На 50% бих поела риска, но за 20-не. Особено риба и подобни, за които има реален риск от натравяне....
Какво прочетох току що? За 50% си склонна да се изложиш на риск от натравяне?
ааа не аз, за мъжа ми, разбира се, за свекървата, и т н

# 416
Е, то пред Лидл и Кауфланд, вече съм избрала Лидл.
Мислих, че става въпрос за някакъв друг избор, затова и попитах.

Месо от месарница, млечни и яйца от магазин на производител. Зеленчуци и плодове основно от Била. Ако се налага ориз, варива, брашно - пак от там. Това е решението ми за моето семейство.

# 417
Бебешките паучове, които изчезнаха, са се завърнали в асортимента. 1.29 лв като цена.

# 418
Тези кремове стават ли?

# 419
  • София
Бойкотът трябваше да е по една седмица на верига. Тази седмица бойкот на Лидл, пазаруваш си в другите вериги без проблем, а Лидл изхвърлят количества бързоразвалящи се продукти. Следващата седмица бойкотираме Кауфланд по същата схема и т.н. Ако сме единни веригите ще претърпят огромни загуби и ще преразгледат картелните си взаимоотношения в борбата си за клиенти, за да не са потърпевши. Така от един ден за всички, няма да има никаква полза.

Общи условия

Активация на акаунт