Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 974
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро! Отзиви за този блендер някой има ли? От миналата седмица е, но гледам че има още наличности от него в магазините.
Скрит текст:

# 601
Подарявам:
Скрит текст:

# 602
А някой дали купи прахосмукачката за акари?
Аз взех вчера и съм доволна. Напълни се контейнерчето след ползване. Не знам защо, но очаквах да нагрява малко повече. За някой от по-скъпите модели бях чела че нагрява до около 60 градуса, ако не ме лъже паметта. При тази със сигурност температурата не е такава, но върши някаква работа. Нямам база за сравнение.

# 603

Тази извара хубава ли е?

# 604
  • оттам, откъдето започва България
Лично на мен не ми харесва. Simple Smile Предпочитам изварата на Родна стряха:
Скрит текст:

# 605
Да, вчера беше на минус 50% с Лидл +.
Аз я харесвам.

# 606
Много е хубава, наподобява цедено кисело мляко.

Другата, която е на снимката също не е лоша, но консистенцията й е като на типична извара. Аз я ползвам само за сирники.

# 607
Тази извара съм я ползвала точно като цедено кисело мляко за Снежанка. Също така е много вкусна върху препечена филийка с шарена сол. Кремообразна е

# 608
Здравейте, подарявам седмичните и една скреч карта за скир, но е до днес. Ако някой иска нещо, да пише на лични.
Скрит текст:

# 609
Подаряват се
Скрит текст:

# 610
  • Бургас
Как се подаряват купоните?

# 611
Активираш си купоните, правиш скрийншот на картата си и  пращаш на този на когото искаш да ги дадеш.

# 612
  • София

Тази извара хубава ли е?
Аз я харесвам много. Използвам я предимно за направа на салата снежанка,наподобява цедено кисело мляко.

# 613
  • Русе
Подаряват се
Скрит текст:
Здравейте, може лу купонът за плодовия скир и само за един брой ли важи?

# 614
Активираш си купоните, правиш скрийншот на картата си и  пращаш на този на когото искаш да ги дадеш.
Всеки купон активирате, снимате и после деактивирате , за да може да се активират други купони за друг човек ли?
Такава ли е схемата?

Общи условия

Активация на акаунт