Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 000
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 885
В Лидл прах Омо някои знае ли дали има и на каква цена?
Има Омо гел за пране,ХL опаковка за 19,99лв.,но не зная точно за колко пранета е.Два вида е-за цветно и универсален.

# 886
Вчера си купих френски мити картофи в мрежа. На опаковката пише, че са обработвани с препарат против покълване. 🤔
Това само картофите да бяха обработвани. Всички плодове и зеленчуци се обработват с препарати против гниене и мухъл.

# 887
Гледах в настройки, ама никъде нямам имейл(( Купони пратени съответно също нямам , къде греша?
Влизаш в Лидл плюс, от трите точки долу в дясно влизаш в твоя профил, скролваш и се вижда "комуникации", кликваш там и избираш "имейл".
Направих го, но нямам имейл за опция
Обадих се по телефона да питам и ми казаха,че нямали такива купони по имейл.

# 888
За купоните по имейл
Скрит текст:
За първи път получих в четвъртък, активирах го от имейла, но така и не се появи в приложението.

# 889
Подарявам:
Кокосовото мляко, десерта с извара и хляба са подарени

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 12:17 от SelfcareaddictZ

# 890
Някой има ли мнение за планираните пуешки хапки, стават ли?
Да знам дали да използвам купона за тях.

# 891
Относно имейлите с купони, имам отговор от съпорта, че изпращат купони на клиенти на база активност с карта лидл + през последните 12 седмици. Аз не винаги съм сканирала картата в миналото и затова не получавам тези талони.

# 892
Моля за купон за Миражки.

# 893
Моля за купон за Миражки.
Пращам на лично.

# 894
Благодаря за купоните. Стигат ми.

# 895
Gulubcheto, marinadp,  и останалите,
Как имате толкова много купони?! Аз имам 7. Нито 1 "избран за мен". Основно -20% - бисквити Мираж, ирландско масло, бакпулвер, моцарела, пълнозърнест хляб, салата Италиана и брашно.
Брашното ще го ползвам. Другите - подарявам.

Както и 1 ст награда. Подарен:

Който иска от другите, да пише.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 14:35 от Рошличката

# 896
Относно имейлите с купони, имам отговор от съпорта, че изпращат купони на клиенти на база активност с карта лидл + през последните 12 седмици. Аз не винаги съм сканирала картата в миналото и затова не получавам тези талони.
Ами аз пазарувам през ден в Лидл и всеки път сканирам карта и въпреки това откъм купони съм много зле, само усмивки получавам, а като гледам другите какво разнообразие на купони имат....

# 897
  • Русе
Gulubcheto, marinadp,  и останалите,
Как имате толкова много купони?! Аз имам 7. Нито 1 "избран за мен". Основно -20% - бисквити Мираж, ирландско масло, бакпулвер, моцарела, пълнозърнест хляб, салата Италиана и брашно.
Брашното ще го ползвам. Другите - подарявам.
Както и 1 ст награда:

Който иска, да пише.
Ще помоля за купона за 1 ст.,ако не е подарен

# 898
Подарявам купони:
Скрит текст:

# 899
Мрън. Взех едни пилешки крилца с пет дни срок, прибрах се, отворих кутията да ги обмажа и миришеха на мърша. Нямаше проблем с връщането, ама невинаги имам възможност да се разходя пак до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт