Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 74 886
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 065
Досега не съм ползвал Lidl Plus.Може ли някой да каже дали ако го инсталирам на телефона си чрез домашен wi-fi и опитам да го използвам на касата в магазин на Лидл, но нямам интернет на телефона , дали ще работи така - ще мога ли да ползвам намаленията от брошурата, на които е обозначен знак Lidl Plus?
Не знам за инсталирането, но моят съпруг има телефон Нокия с копчета - по негово си желание, и няма интернет на телефона. Но си е направил една снимка на картата с баркода и успява да я чекне и ползва Лидл плюс чрез моята карта. Само не може той да активира купони и прочие, но си пазари с отстъпките.
Виждала съм на касите и по-възрастни хора, които дори с разпечаната на хартия снимка на баркода на картата го маркират и успяват.

# 1 066
Да, може. Купоните обаче трябва да се активират.

# 1 067
Досега не съм ползвал Lidl Plus.Може ли някой да каже дали ако го инсталирам на телефона си чрез домашен wi-fi и опитам да го използвам на касата в магазин на Лидл, но нямам интернет на телефона , дали ще работи така - ще мога ли да ползвам намаленията от брошурата, на които е обозначен знак Lidl Plus?
Пробвай, нищо не губиш освен няколкото минути да го инсталираш и да си направиш профила. Активирай си купоните вкъщи, преди да отидеш в магазина.
Според ме би трябвало да става.

# 1 068
Може да си активирате купоните вкъщи и да направите скрийншот на картата, който да маркирате на касата. Така става и подаряването.

# 1 069
Специални благодарности на ♡Queen*of*darkness♡ за рецептата за
скалички. Станаха перфектни, добавих им и от захаросаните корички.

# 1 070
Специални благодарности на ♡Queen*of*darkness♡ за рецептата за
скалички. Станаха перфектни, добавих им и от захаросаните корички.

Много се радвам,че са ви харесали!❤️❤️❤️
В оригиналната рецепта ако не се лъжа  имаше и стафиди, но ние не обичаме и не слагам такива ☺️

# 1 071
Сиренето краве + биволско още ли е хубаво, отдавна не сме взимали?

# 1 072
  • София
Сиренето краве + биволско още ли е хубаво, отдавна не сме взимали?
За мен винаги е било хубаво. Случвал съм на малко по-меки партиди отколкото ми се е искало, но е изключение.
То и на пипане се усеща това още в магазина.
Твърдо ли е, е перфектно. Ако ми се е сторило по-меко от обичайното, не купувам. Не знам тогава има ли разлика във вкуса.

# 1 073
  • Варна
Тази салата ли някой похвали?
За мен е по-скоро разядка... мислех да я хапна вместо обяд, но ми дойде тежичко. А и нахутът чак хрупаше.

# 1 074
Купих обсъждана тук сурова панчета,която е в брошурата. Но съм много учудена,че не мога да открия никакви рецепти за нея . Моля помагайте,как мога да я сготвя ?

# 1 075
На тиган за малко.
Да питам за прясното Шпецле с подправки дали се харесва в темата и как го готвите?

# 1 076
Може да си активирате купоните вкъщи и да направите скрийншот на картата, който да маркирате на касата. Така става и подаряването.
За коя карта става дума?

# 1 077
  • София
Ако ще пазарувате тези дни, подарявам:

# 1 078
  • София
Точно така действам, защото нямам включени мобилни данни в плана си. Вкъщи разглеждам купоните, които ми харесат ги активирам, а на касата сканирам екранна снимка. За да не объркам нещата правя екранни снимки на купоните, които ми харесват и артикулните им кодове, за да мога на място да ги позная.

Купих обсъждана тук сурова панчета,която е в брошурата. Но съм много учудена,че не мога да открия никакви рецепти за нея . Моля помагайте,как мога да я сготвя ?
И аз купих. За съжаление отстрани бяха сложили хубави парченца месо с малко сланинка, а в средата беше само сланина. Sad Приготвих я на незалепващ тиган без мазнина, но пак стана изключително мазно. Иначе съм виждала на снимка как парченцата са навити на рулца с някаква тънка шунка например и изпечени като шишчета.

# 1 079
Е, панчетата поначало си е мазничка, то е от гърдите на прасето, към корема даже. Подобно на бекон трябва да е, а не на шунка, т.е. повече мазничко да си има. Не е продукт за който не обича мазно.
Но е много тъпо да наредят където се виждат по-постни парчета и да подвеждат така.

Общи условия

Активация на акаунт