КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Има определено количество за офертата, което се зарежда до изчерпване. След промоцията изваждат останалото.

# 181
Според мен изпращат на магазините стока, която е намалена с тези купони, заедно с останалата стока. Която както знаем е много. И просто остава незаредена или я зареждат по-късно. Затова се появява на рафтовете след като е минала промоцията. Въпрос на грешна организация, малко служители и много работа.

# 182
На предишната игра с календар една служителка на информация извади от склада кашонче продукти, докато тази дето беше до нея на информация преди това каза 'каквото има заредено, това е'. Явно трябва да се надяваш на достатъчно адекватен служител.

# 183
Адекватен и услужлив най-вече

# 184
Подарявам
Скрит текст:

# 185
  • София
Аз се минах днес с водата с купона, незнам защо бях твърдо убедена, че е за 1.5 л, даже погледнах в магазина пак, то купона бил за 0.5л.

# 186
Няма ли да станат много кражби?

# 187
  • София
Няма ли да станат много кражби?

Проверяват те после след като се плати, УЖ на случаен принцип, дали касовата бележка отговаря на съдържанието в количката. Няколко пъти вече го видях в новия Кауфланд в Изгрев

# 188
Не, има проверка още докато маркираш.
 Не може да се завърши плащането.
Започва да пищи касата и идва служител.

# 189
Откога има безкофеиново разтворимо кафе с кауфландска марка (поне мисля, че беше кауфландско)? Вчера го забелязах, 100 грама/4,99 лв. Хубаво ли е?🙂
Взех бял Lion и водички за 1 ст., Lion имаше само бял и очевидно нямаше особен интерес към него.
Отдавна го има това кафе, редовно купувам от него. На мен ми харесва.

# 190
ulyuly, благодаря! И аз мисля да го пробвам, а и цената му ми се струва прилична.
Дева, помним я сагата с Кит кат.😅 Също и колко удобно в доста филиали бяха заредили от по-големите опаковки над етикета с цена на продукта от купона...☺️

# 191
При нас има засилена охрана на изхода на селфчек касите. Сигурно заради някои тарикати, да излязат без да платят.

# 192
Сигурна съм, че има доста тарикат, на които им се разминава, а мен заради едно пакетче Нескафе, което беше паднало от количката, ме проверяваха...😆😂
В нашия филиал напоследък вечер все виждам един възрастен човек (очевидно подпийнал или недобре с акъла), който крещи.🤪 Онази вечер крещеше на служителите на касите на самообслужване и на охраната да не го гледат и "Да не те виждам утре в моя Кауфланд!", както и че машината му била взела банкнота от 20 лева и не му връшала рестото (което май не беше така)...🙄

# 193
Може ли картинка/снимка  на това безкофеиново разтворимо кафе, за което писахте? В нета ми излиза едно Мокка на К Класик- това ли е? Благодаря!

# 194
Дени, тяхна марка си беше. Тънко цилиндрично (доколкото помня) бурканче с тъмносиня кръгла капачка. Аз заради капачката вдигнах бурканче, за да погледна по-добре какво е. Не мога да намеря снимка, но ще го позная, ако го покажеш.🙂
Не се сетих да го снимам...Точно до Моката стои при нас, на най-долният ред.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 22:15 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт