КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Някой с мнение за телешките кюфтета,които сега ще са 1+1?

# 196
Някой с мнение за телешките кюфтета,които сега ще са 1+1?
И аз питам същото.
Както и се чудя дали удобно ще има наличности...😆 Досега почти нищо от офертите 1+1 не успях да видя на живо в магазина...😅

# 197
  • shumen
Аз първия път сварих от промоцията 1+1,но вторият път вместо две тарелки имаше само 1.Питах служител защо е само 1,къде е 2,но ми каза,че вероятно някои е взел само 1,а другата е останала.

# 198
А, да. И при нас веднъж видях само една тарелка. Но то така не се брои за оферта.😀

# 199
Аз взех и кебапчета и кърначета 1+1 - одобриха се в нас. Тази седмица взехме на Брей кюфтета и кебапчета смес - много добре се получиха на скарата.

# 200
дадени
Подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 10:19 от Marmoleta

# 201
Приемам купончета за газираното Simple Smile

# 202
В петък имам рд, а още нямам талон, докато в Л вече имам такъв.

# 203
Моят е в четвъртък и също нямам. Беше хубаво с бонбоните, щях и други неща покрай тях да взема.

# 204
Момичета трябва ми малка торта за днес? Коя бихте ми препоръчали - Френска селска на Кринос или Чийз кейк на Ида? Никога не съм купувала  от Кауфланд. Стават ли или от друго място да търся? БлагодаряІ

# 205
  • Пловдив
Аз не бих купила от там. Лично мнение.

# 206
  • София
Момичета трябва ми малка торта за днес? Коя бихте ми препоръчали - Френска селска на Кринос или Чийз кейк на Ида? Никога не съм купувала  от Кауфланд. Стават ли или от друго място да търся? БлагодаряІ
Чийзкейка е гаден, Френската селска е добра, аз лично ви препоръчвам Гараш.

# 207
  • Сливен

Днес сутринта отидох да търся този блендер,след като няколко човека го издирвахме се оказа,че са получили съвсем различен модел под формата на бутилка,пак на същата марка.Това в Сливен ,до автогарата магазина.

# 208
Онази с ягодите е супер

# 209
  • Пловдив
Да споделя нещо относно връщането...не е възможно, когато стоката е купена в 1 филиал, а идеш в друг, когато е ползвана отстъпка някаква с тяхната карта...Момичето каза, че дори само картата да е отчетена, както принципно правим пак не ставало...Системата не разпознавала нещо си...

Общи условия

Активация на акаунт