КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 41 133
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Аз слагам маслините в буркан с олио в хладилника/ зехтина замръзва/. Правя си маслинена паста със зехтин, последния път взех зелени маслини и стана по-пикантна. Чудесна е върху препечена филийка и спагети.

# 31
При нас видях щанд за суши Simple Smile Има човек дето прави има и готово в кутии.

Отдавна е. Отпреди Коледа.

# 32
  • до най-прекрасния мъж
Къде е позициониран? Ходя няколко пъти, но не съм забелязала. Нали за Тракия пишете, мисля сме съкварталки и трите?

# 33
В един Кауфланд видях,че ще откриват щанд за месо до/пред касите,до вестниците и списанията. Този щанд на Кауфланд ли ще бъде или на външна фирма?

# 34
  • Пловдив
Къде е позициониран? Ходя няколко пъти, но не съм забелязала. Нали за Тракия пишете, мисля сме съкварталки и трите?
как.от Коледа???
Да, преди витрината със сирена е.

# 35
Ами да, преди Коледа. За Бъдни вечер се колебаех дали да купя нещо от него, Мистик.
Точно където са рибните консерви, пред щанда за маслини и сирене с обслужване, Блу Ейнджъл.

# 36
Честно казано от желаните от мен промоции нямаше почти нищо в неделя.
Единственото, което успях да взема бяха туби от калмари намалени на 16 лв, но едва ли някой би се заинтересувал за тях толкова.

Това, което исках да напиша е, да не отлагате неделния ден за покупки на промоции от К. Hands Thumbsup

# 37
Аз ще взема от размерното козе сирене на Маджаров утре... Не пише да е по БДС,но предполагам че е...

# 38
Пак има календар с купони.

# 39
# 40
Днес е минус 50% на бонбони Ментос.
На начална страница на приложението се цъка върху банера.

# 41
  • оттам, откъдето започва България
Като отвориш приложението и пише: Ела отново утре (часовник картинка) Страхотни изненади всеки ден!
Цъкаш отгоре и се отваря кутията.

# 42
Подарявам
Скрит текст:

# 43
И аз подарявам същите талони от предходния пост.

# 44
Здравейте аз също подарявам своите два купона

Общи условия

Активация на акаунт