КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 41 123
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Mentos има ли голяма кутийка дъвки, че не намерих , само по 30 грама?

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 12:26 от Bradley Cooper

# 46
  • Пловдив
Вчера търсих разклонителя...камара време не намерих никой да питам. После разбрах, че е от четвъртък.
Не намерих и кухненската везна. Ми можело да не е дошла 🙄

# 47
Наистина е възможно да не е дошла. Сравнително често се случва да липсва някой продукт и да го заредят чак по-късно през седмицата.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 14:35 от dolce miele

# 48
И сега какво става?
Събота-неделя продуктите са изчерпани.
До сряда- четвъртък пък няма.
 Disappointed

Маскарпонето на Бор чвор /Bor Chvor/ е отвратително.
Като гума е, без всякакъв вкус и мирис.

# 49
А понякога така и не зареждат....
Имаше преди години едно ренде май беше и отидох в понеделник сутринта като оставих детето на градина и уж вече бяха свършили и така и не заредиха

# 50
Ето какво излиза когато срокът на точките изтича

# 51
В приложението ли излиза?

# 52
Бившият дипломат и бивш депутатВелизар Енчев публикува призив за бойкот на търговските вериги (на 13 февруари)

Линк към поста във Фейсбук

В приложението ли излиза?
На мен на имейл ми пратиха
Скрит текст:

# 53
  • оттам, откъдето започва България
lenak , нещо не мога да разбера. Thinking

Ежеседмично ни качваш новата брошура на Кауфланд, а същевременно днес в много от темите качи призив за бойкот на търговските вериги на 13 февруари. Thinking

# 54
lenak , нещо не мога да разбера. Thinking

Ежеседмично ни качваш новата брошура на Кауфланд, а същевременно днес в много от темите качи призив за бойкот на търговските вериги на 13 февруари. Thinking
Просто видях статията и помислих, че е интересна. Освен това, темата е актуална и се коментира доста във форума през изминалата седмица. Всеки сам може да вземе решение. Не ми се вярва точно преди Свети Валентин хората да се спрат да пазаруват, но...

Публикувам брошура, тъй като ми е интересно да видя какво ще има в нея(ако мога да спетя нещичко,че с тези цени🤐). Освен това, много ми харесва да чета темите и искам да помогна, за да вървят напред.

Аз пазарувам няколко пъти в месеца (все по-малко). По-голямият ми пазар е  повечето пъти е от големите вериги,. Хляб,кайма,яйца,нещо набързо е от магазинчетата до мен.
Не е задължително, щом пускам брошурата, да я изкупувам цялата(или изобщо да пазаря в даденият магазин).

# 55
Абсолютен популизъм е този призив. като знаем и всички сме виждали как малките магазинчета пълнят колички до тавана и зареждат от веригите.
Аз съм доволна и няма да бойкотирам Кауфланд.

# 56
Вчера гледах цените в кварталния магазин.  Голяма морена 1.15, в КФ тази седмица 0.69. Хляб си купих вчера за 1,29 от КФ ,същия ,който купувам за 1,90 от Н.Г. насам в кварталното магазинче. Малкоя изпратих за яйца 5.00 в кварталния , 3.70 в КФ Всичко беше с левче нагоре в кварталния. Факт е,че навсякъде е скъпо. И факт ,че вече пазарувам като бабите , само на промоция .

# 57
Кой хляб в Кауфланд е 1.29?
Защото този, който ние ядем от 1.45 сега струва 2.25 с връщането на ДДС-то..
Морените във всички магазини са около 1.00-1.10.
В Лидл са по 1 лв като има купон сега и стават 0.80.

# 58
Този,който по принцип купувам от кварталния за 1.85- 1.90. Аз не го харесвам, но вкъщи искат този. Може да е била просто някаква промоция за деня , хляба си беше в срок.

# 59
Нямам опаковката пред мен сега, но взимам един в синьо-зелена опаковка

Твоя е изгоден, защото е 700 гр  за 1.28, а моя 600 гр за 2.25.
Утре ще разгледам по регалите какво има налично.

Общи условия

Активация на акаунт