КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 44 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Останаха много непродадени цветя за Св. Валентин. Simple Smile Затова.

# 391
Случайно някой да има купон за чипс и да не го използва?

# 392
Чипс няма. Само с лук и сирене имаше. Всичко друго- празно

# 393
И при нас няма къдрав чипс. Все едно никога не е имало къдрав чипс- нито етикет с цена, нито празно място, където да е стоял, нито разкъсани кашони, просто едно голямо нищо! От обикновените им чипсове имаше с лопата да ги ринеш...Няма да им спестя едно писъмце с оплакване, от километри си личи, че изобщо не са и зареждали.

# 394
Аз приемам купони за чипса. Не знам дали ще има , но случайно ако има да съм подготвена, с някой друг купон🙃

# 395
  • София /Абсурдистан
Ще следя темата и аз.

# 396
Ако някой има свободни купони за чипс, моля да ми изпрати. Благодаря Simple Smile

# 397
Ще помоля и аз за купон за чипс. Ще ходя днес, да видим какъв ще ми е късметът. 😊

# 398
  • София
Ако някой има свободни купони за чипс, моля да ми изпрати. Благодаря Simple Smile
+1

# 399
Дали има останали купони за чипс за подаряване?

# 400
И аз за купони за чипс се нареждам. Има тонове чипс в момента, не вярвах и не си активирах моите.

# 401
Положението и при нас беше само сирене и лук. Взех един, но не съм доволна. Не обичам овкусени, предпочитам само със сол.

# 402
Положението и при нас беше само сирене и лук. Взех един, но не съм доволна. Не обичам овкусени, предпочитам само със сол.

От овкусените харесвам само такъв с червени чушки, всички други ми бият на химия.
Ям чипс веднъж в месеца.

# 403
Подарени! два купона за чипс. Ако някой все още не е ходил и ги иска, може да ми пише.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 17:05 от lenak

# 404
Ще ни спрат кранчето. Днес чух пазачката на касите за самообслужване "Много са с тая схема, но не мога да ги хвана!".  С тая схема в този момент бях само аз. И го правя за пръв път. Като сме редовни клиенти нямат проблем, но чипсът им се свиди.

Общи условия

Активация на акаунт