КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 44 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
*Изпратен*
Имам купон за чипс, ако на някой му трябва. 🌸

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:38 от Bryce🌸

# 406
Оф то голяма измама чуек,и като те хване какво?
Ще я повишат ли,позлатят ли? Много мразя такива продавачки,това са незначителни неща и гледа да среже обикновения човек за сметка на големия магазин

# 407
Оплаках се, че са ме забравили за рожденния ми ден и ме комсенсираха с ваучер за 10 лв.

# 408
  • до най-прекрасния мъж
Е, каква е схемата? Че ползваш чужда карта ли? Това пък вече на нищо не прилича. Не крадеш, нали?

# 409
Именно!

# 410
И аз имам купон за чипс. Няма да стигна до магазина Sad

# 411
Не го давай,че ще ви разстрелят ако ви хванат

# 412
Е, каква е схемата? Че ползваш чужда карта ли? Това пък вече на нищо не прилича. Не крадеш, нали?

Да. Излиза ми касовата, пък не се махам от касата. Grinning

# 413
Карта Кауфланд има общи условия за ползване.
В тях не пише да е забранено да ползваш чужда карта.
 Единственото забраняващо условие е, че не се издава карта на лице ЕТ. (Не че някой го следо сигурно де).
 Нея какво я интересува какво купуваш? Нали си си платила, така че.
Аз много обичам да им затварям устите на такива касиерки..

# 414
*Подарен*
И аз подарявам купона за чипса.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:59 от Преслава ♋️

# 415
М, да. точно като "Царя дава, падаря не дава".

# 416
Някой хора трябва да се покажат че имат власт и ще санкционират промоциите на човека

# 417
Подарен.
Имам купон за чипса валиден до днес. Ако някой го иска да пише

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 17:15 от brillante

# 418
Писах им аз, ще видим какъв ще е отговорът...Специално им подчертах, че е възмутително да дават купон за чипс, който очевидно изобщо не е бил зареден и че е подигравка с клиентите. А от обикновения чипс да има по много...
Взимала съм 6-7 пакетчета Нескафе за 1 ст., странно ме гледаше служителят, чак с досада, ама не съм ги откраднала все пак. Трябва да се подхвърлят със засилка, че не всеки път ги хваща везната.😂
Защо да не мога да я правя "тази схема", как ще ме "хванат" точно, да не е кражба?!😆 Те за едно пакетче Нескафе, което беше паднало в магазина от количката, ме проверяваха дали не съм  го откраднала, а аз да не мога да се възползвам от техните собствени промоции и условия? Как пък не. Не стига че често липсват тези "изненади"...🙂

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 17:27 от dolce miele

# 419
  • Пеликания
Аз например имам два профила. И какво ще ми забранят да си ги ползвам ли?
Днес сутринта успях да взема чипс имаше само две кашончета със сол. Даже на касите на самообслужване ме заговори момичето, което стои там да помогна (че касите са от скоро) по съвсем друга тема, и видя че си разделям сметката заради двата чипса, но не ми каза нищо.

dolce получих отговор от тях с това как съжаляват за неприятното впечатление, и че всяко мнение било важно за тях. Някакви автоматични отговори.

Общи условия

Активация на акаунт