КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 44 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Да важно е ,ама на никой не му пука

# 421
Чипсът в нашия филиал беше "скрит" до щанда с фермерските сирена и кашкавали. Щях да си изляза без. Иначе е доста вкусен, за пръв път ям и пак бих взела.

# 422
Скрит? Някой си го е нагласил сигурно

# 423
Затова съм го сложила в кавички. Може да слагат на няколко места. Основното беше опоскано напълно. Имаше някакъв Лайт с различен код.

# 424
Да, при нас имаше само къдрав чипс лайт, но него не го хваща купонът.

# 425
Може ли купон за чипс и на мен, че ми се ходи до Кауфланд Grinning

# 426
Подарявам купона за чипс в Кауфланд, някой ако го иска да ми пише на лс.

# 427
  • София
Взимала съм 6-7 пакетчета Нескафе за 1 ст., странно ме гледаше служителят, чак с досада, ама не съм ги откраднала все пак.
Подсети ме за случка точно с кафетата от предишните "късметчета", която така и не мога да си обясня. Бях събрала няколко карти с активиран купон за кафенце за 1 ст.  Маркирах ги и тръгвам да излизам с кафенцата в пликче и "пачката" Simple Smile касови бележки. Спира ме служителката, която помага. В първия момент реших, че ще провери дали бройката съответства на касовите бележки. Не! Попита ме дали тези бележки ми трябват. Без да се замисля казах, че не ми трябват. Даде ми една, за да изляза от зоната, а другите си ги задържа.

Според вас за какво им трябват бележки по 1 ст? Някаква проверка да са правили? Или друго?

# 428
Сигурно е участвала в някоя игра , от тези дето има тема във форума. Купи и регистрирай касов бон.

# 429
Имам имейл от нюзлетъра, че предстои нещо голямо с К-кард. Ама в самия имейл нищо не пише.
Има само отстъпка за обувки ССС.
 Аз попринцип бях чувала от касиери, че нещо щели да сменят по картите. Дали това се има предвид?
Някой дали има инфо или да чакаме да видим какво ще пуснат..

# 430
Днес "магически" се беше появил един кашон (празен), под който пишеше "къдрав чипс със сол".😅
Компенсирали са ме с ваучер за 2,49 лв.😆

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 23:12 от dolce miele

# 431
Толкова е на редовна цена, ще си купиш, като свърши купона. Simple Smile

# 432
Пратете ми моля един купон за чипс да го опитаме, че много положителни мнения се събраха. Благодаря.

# 433
До днес беше купонът за чипс.
Дева, аз чипс не ям, но имаше на кой да ги дам. За 2 лв ще си купя нещо друго.🙂 То разпечатването на един лист станало 30 ст. в ксерокса до нас, така че...
Дали могат да се комбинират два разпечатани ваучера в една покупка? Още не съм разпечатала предишния ваучер.

# 434
Все забравям, но сега ще похваля и благодаря на персонала на нашия К в Овча купел. Веднъж си забравих телефона в 9:30 вечерта. Чак в къщи се усетих, отидох към 10ч. но ми казаха, че са го намерили и прибрали и да ида утре сутринта да го взема. Бях първа на другия ден, много ме зарадваха.... Почерпих ги с най-голямата кутия бонбони, едва се съгласиха да я вземат.
Вчера съм маркирала червени чушки вместо зелени... Blush Поправиха ми грешката на информация и ми върнаха разликата. Как имат такова търпение и все пак са любезни не знам, но съм много доволна и благодарна за отношението.

Общи условия

Активация на акаунт