КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 588
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • оттам, откъдето започва България
Да, поскъпват кафетата, яд ме е, че не запасих ,имаше 4х250 Лаваца за 20 лв във Фантастико.

На 5 лв. за 250 г не помня откога не съм виждала. От Лидл купувах последно.
Гледам, че сега пак има: https://www.lidl.bg/p/lavazza-crema-e-gusto-classico-mlyno-kafe/p10033678

# 676
# 677
Това вино (червеното) става ли, съпоставимо ли е с това София 5 л от миналата седмица?🤔

Млякото UHT 3,5% в червената кутия се появи...На цена 2,79 лв.🙄😵‍💫

# 678
Увеличаването на цеите на дадена стока трябва да го четете заедно със статите за вредата от консумацията на тази стока.
Скрит текст:
Това трябва да доведе до драстично намаляване на консумацията. Нали сте загрижени за здравето си. Сега 1 кафе вместо 3 кафета. Събота и неделя разходка на чист въздух и бране на билки за приготвяне на чай.
След 1 месец вносителите на кафе отиват при продавачите на дубайски шоколад да си пият кафето и да си ядат непродадения шоколад.
Аз кафето, хляба и другите вредни храни ги спрях поради препоръчка на лекар и после диетолог.
Увеличението на цените в БГ го гледам както статистика колко се е обезценил лева за периода.

# 679
  • София
Виното - бива, като за цената си.
Купуваме и пием/бялото/, живи сме все още.
Е, не може да се сравнява с вино в бутилка от 30 - 50 лв.

# 680
Да, чудно как за всяко нещо изниква някаква "криза"...😪
И то все в България.
Италианското масло, което тази седмица е на промоция, е с редовна цена 45 лв./кг, в италианския Карфур е на 29 лв./кг.
Оливат се.
При такъв пладнешки обир колкото и да е хубаво маслото, няма да го купя.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 16:27 от Дидичка

# 681
Колко време, преди рождения ден се получава, купона за бонбоните?

# 682
  • до най-прекрасния мъж
Може и да не получите. Вчера ми пратиха ваучер за 10 лв в знак на извинение. Иначе, пратиха ми купон ден СЛЕД моят РД. Но не се зареждаше в приложението и им писах. Отговориха още на следващата сутрин с ваучер за извинение.

# 683
То пък какво ще му стане на кафето след срока Grinning
нищо... просто по закон трябва да имат срок за годност. редовно храня с продукти с изтичащи срокове !

# 684
На мляното кафе му личи като наближи крайния срок, аз предпочитам да има поне година срок на годност като купувам.

# 685
майка ми е на 8-ми март, но няма купон. При запитване ми отговориха, че имали технически проблеми и изпращат ваучер извинение, който въобще не е достатъчен за извинение в тази ситуация.
Естествено, че не е достатъчен. С ваучер рожденик можеш да си купиш 10 кутии с бонбони по 7лв всяка. Колко е ваучерът извинение? Сигурно е 10лв. Тоест 1 кутия с бонбони.

# 686
Кьорава кутия мляко от промоционалното няма при нас.
Как да не се ядоса човек.

# 687
  • София
как  са дамските дезодоранти bevola?

# 688
За първи път имам купон за имен ден от Кауфланд Simple Smile) Подарявам го, ако някой го иска, няма да ходя скоро Simple Smile

# 689
Увеличаването на цеите на дадена стока трябва да го четете заедно със .....
Увеличението на цените в БГ го гледам както статистика колко се е обезценил лева за периода.
Цените на суровото кафе са повишени глобално, поради климатични и други проблеми, не е само в българския Кауфланд, виж например тук
https://www.ig.com/en/news-and-trade-ideas/coffee-prices-surge-t … the-rally--250206
Не че те вълнува де, нали кафето е вредно...

Общи условия

Активация на акаунт