КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Mostly in my mind
Кой каза, че кафето е вредно. Вредна е дозата. Wink
Нищо интересно от новата брошура не видях...

# 691
  • Пловдив
Честит 8 март на всички дами и Честит Имен ден на именниците днес.
Честит Рожден ден на Кауфланд Пловдив Тракия 19 години от откриването на първия магазин в България.

# 692
Честит празник и на теб, samantinia! Много здраве и любов! Heart
На филиала също честит Рожден Ден! Време за втори филиал, много станахме вече.

# 693
Честит празник на всички празнуващи днес!🙂
samantinia, цели 19 години ли станаха вече?😵 Сякаш вчера нашите ми разказваха как са ходили за откриването, но не са влезли вътре, защото са се уплашили от борбите за евтини банани...🤭😁
Кой казва, че кафето е вредно?😉

# 694
Аз днес се уредих с млякото от промоцията. С нова цена е, вече е 2,79. Морковите бяха хубави, и от тях взех и това беше.
От цветята бяха останали само няколко завяхващи кофи рози и лалета, та ходих при конкуренцията да взема.

# 695
Да, и аз писах за новата цена 2,79 лв.😠

# 696
Увеличаването на цеите на дадена стока трябва да го четете заедно със .....
Увеличението на цените в БГ го гледам както статистика колко се е обезценил лева за периода.
Цените на суровото кафе са повишени глобално, поради климатични и други проблеми, не е само в българския Кауфланд, виж например тук
https://www.ig.com/en/news-and-trade-ideas/coffee-prices-surge-t … the-rally--250206
Не че те вълнува де, нали кафето е вредно...
Точно. Не ме вълнува.

# 697
Кафе,  което е прясно изпечено и от предпочитан сорт на вида Арабика,  в разумна доза и при спазване на технологията на приготвяне е полезно и това отдавна е доказано от науката.
Извинете,  не се стърпях.

# 698
  • Mostly in my mind
Няма за какво да се извиняваш. То си е истина. Simple Smile

# 699
Как ще е вредно кафето? Всички данни сочат обратното.

# 700
  • София
Как ще е вредно кафето? Всички данни сочат обратното.

За мене е вредна голямата доза кафе. Някои хора пият по 3 - 4 - 5 и на ден. И ако ги подслаждат с по 3 лъжички захар ...
Иначе на борсата кафе, какао и масло поскъпват в цял свят. Търгувам други инструменти, но наблюдавам и бакалските стоки, не е само тук и сега.

# 701
Дозата прави отровата. За всичко важи. Захар не е нужно да слагаш.

# 702
  • Пловдив
Според вас ок ли са по-скъпите уискита в К? Т.е еднакво ли ще е качеството, ако купиш от там едно 12г уиски и същото от Аванти, напр.?

# 703
  • София
Не пия алкохол, но няма никаква логика в това световни гиганти да правят отделни партиди за Кауфланд България и за Аванти. Дошло е в един контейнер, от една фирма.

# 704
моля сменете заглавието на темата

Общи условия

Активация на акаунт