КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Абе хора в нашия Кауфланд голяма борба за тези фиксира
Малкия много ги иска ,то трябва да си ги просиш ,мръщят се ,незнам защо така

# 706
  • софия
моля сменете заглавието на темата
Аман!
Претенциите в правилната тема. Дори не си правите труда да прочетете правилата или да ги разберете.

# 707
  • София
За кой Кауфланд става на въпрос, в нашия в Люлин днес ми дадоха над 20 бр.

# 708
За Русе в кв Дружба

# 709
И във Варна Бриз е така.

# 710
На касите на самообслужване как ги дават?

# 711
  • софия
Служителят, който стои там, дава.

# 712
Един път пазарувахме на тези касу и жената я нямаше там и отидох на информация да поискам и тя жената вика а ма не мога,изчакайте я ....ще стоя да я чакам
..

# 713
Служителят, който стои там, дава.
Дават, ама в нашия филиал, ако се сетиш да си поискаш (но веднъж предишни години ми дадоха доста фиксита след това).

# 714
  • София
За прословутите фиксита - в новия К. Изток/София/ не се стараят да дават ако не си ги поискаш. А като ги поискаш се оказва, че точно сега на касата няма, ходи с касовата бележка  по другите или на информация. Да, ама не - седя си с банкова карта за плащане и чакам касиерката да ги поиска от колега. Ако не - ще и зарежа покупките и ще си тръгна, пък тя да сторнира. И друга врътка има точно в този филиал - за купуване на цигари не дават фиксита. Не го пише в правилата, но пък управителя е върл въздаржател и е против цигари и алкохол. Та така е инструктирал обучаващите се касиери.
Да си знаете - ако пазарувате там и искате фиксита за деца и внуци. Как въртят очи и правят физиономии докато си искам полагаемото не ми пука.

# 715
  • shumen
То и при нас,ако не си ги поискаш не ги дават.

# 716
  • Пловдив
След плащане на монитора изписва на касиера колко фиксита ви се полагат.

# 717
Днешният "улов" беше селъри по 1,45 лв (премерих ги и опаковките тежат по над 750 грама) и банички със сирене и маслини по 39 ст. (вкъщи ги харесаха).🙂

# 718
На 0.99лв го бяха пуснали селърито миналата седмица. Взех два пакета, много свежо и крехко беше, но понеже нямаше особен интерес мислех, че ще задържат тази цена, ама явно се пробват докъде могат да вдигнат летвата.Confused

# 719
И аз взех няколко връзки на 99ст, много хубаво беше, ще го бланширам и във фризера.

Общи условия

Активация на акаунт