КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Няма ли вече купон за рожден ден?

# 61
Тази календарна година не съм виждала още пост на съфорумка за Кауфланд.
 За Лидл видях - същия е купона като миналата година.
За Кауфланд не знам.

# 62
Няма ли вече купон за рожден ден?
Имах рожден ден на 22.01 и ми даде купон няколко дена по-рано,за шоколадови бонбони с тяхната марка

# 63
  • Пловдив
Има купон за РД, същият е както преди. 7 дни преди датата се появява.

# 64
Ами аз имам РД в събота и нямам купон, затова питам

# 65
Аз имах януари РД. Изпратиха ми 1 седмица преди него купон за -60% на бонбони, т.е. какъвто е бил досега. И след няколко дни получих повторно същия купон. Зарадвах се и го използвах за бонбоните с кафе. Много ми харесаха.

# 66
  • София
За пореден път ми изчезва списъкът за пазаруване от приложението. Има ли и друг с подобен проблем или грешката е в моя телевизор? Сутринта го имаше, вечерта не.
Поне ми "помни" активираните купони.

# 67
Аз го имам много често, смотано е приложението. Вчера се оправи след като прибавих нов продукт.

# 68
Има го купонът за РД. Преди две седмици мъжът ми си го използва.

# 69
За да се получи купон за РД е много важно как е отразена датата на раждане в профила.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 12:30 от Пролетно цвете

# 70
  • София
Bradley Cooper, благодаря за съвета! При мен не се оправи с добавяне на нов продукт... здраве да е Simple Smile

# 71
  • софия
При мен имаше списък с продукти, които никога не съм купувала и не бих купила. За първи път ми се случва.

# 72
До сега всяка година съм получавала, затова питах.

# 73
Аз нямах ваучер за РД миналата година, защото ми беше изчезнала датата на профила. Вероятно ако им пишеш, ще ти пратят.

оферти нехранителни 10-16.02

https://issuu.com/promooferti/docs/kauf_21594f1367c7ad

# 74
Дидинка , съветвам те да им пишеш. Аз получих , както миналата година , така и тази имах купон за бонбоните с тяхната марка. Съжалявам само , че няма голям избор от тях. Купона дойде няколко дни преди РД.

Общи условия

Активация на акаунт