КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е събота май винаги е така...
Затова в събота не пазарувам почти никога.

# 166
Подарявам мин .вода 1 ст

# 167
Днес много се ядосах... Имах талон за болярски банички 5х170 гр, вита или права за 9 лв. Взимам аз УЖ вита, но вече вкъщи видях, че грамажа е друг 5х190 гр за цена от 15 лв... Rage
Е, ще ядем банички за по 3 лв бройката, все едно от пекарна.

# 168
Ооо колежке...и аз така днес. Но това беше единствения ми купон и като видях,след касата точно се върнах на информация и се разправях.В Славейков бяха заредени САМО от непромоционалните на мястото.Ами върнаха ми парите...
Имаше доста хора една баба горката си купила 3 граха и вместо 1 лв били на 2.50.Та и на нея върнаха. Мошеници Rage

# 169
Да, и аз от Славейков. Браво, че на време си се усетила. Аз ще пия студена вода и ще ям скъпи банички.

# 170
С тези баници всеки път има проблем.
 Миналия път като имаше купон пак съфорумки се оплакаха..

# 171
Да, и аз от Славейков. Браво, че на време си се усетила. Аз ще пия студена вода и ще ям скъпи банички.
Яж ги бавно да ти се усладят Wink
Мъжът ми ако беше щеше да мм се подиграва да си оставим за после Simple Smile

# 172
Ааа аз веднъж точно така в къщи се усетих и беше къснк...та днес бях People Eyes

# 173
Другата седмица доста хубави промоции има но на 13 Февруари ЩЕ БОЙКОТИРАМ!

# 174
Откога има безкофеиново разтворимо кафе с кауфландска марка (поне мисля, че беше кауфландско)? Вчера го забелязах, 100 грама/4,99 лв. Хубаво ли е?🙂
Взех бял Lion и водички за 1 ст., Lion имаше само бял и очевидно нямаше особен интерес към него.

# 175
  • shumen
В Събота винаги е лудница и затова избягвам да пазарувам.

# 176
Взимам аз УЖ вита, но вече вкъщи видях, че грамажа е друг 5х190 гр за цена от 15 лв...

Трябва много да се внимава. Аз така взимам торта намалена от 19 лв на 9. Не беше с червен етикет, т. е. цената й не беше на нея. На касата ми я таксуват на редовната цена. Но аз винаги гледам и веднага реагирах на място

.
Другата седмица доста хубави промоции има но на 13 Февруари ЩЕ БОЙКОТИРАМ!
Аз не. Какво да бойкотирам? Магазините, където пазарувам евтино ли?! Безумие.

# 177
Аз мисля, че пускат на промоции застояли стоки. До изчерпване на количеството. А количеството свършват бързо.

Не е вярно това за промоциите.
А крема, който коментирам е от купон, не от текуща промоция.
С купоните много често така правят. Няма, а на следващия ден рафта е пълен. Помним сагата с КитКат.

# 178
Да, това имах в предвид. Бързо се изчерпват количествата и няма.

# 179
Не се изчерпват. Просто не ги вадят от склада. Не само за К се отнася.

Общи условия

Активация на акаунт