КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 694
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета трябва ми малка торта за днес? Коя бихте ми препоръчали - Френска селска на Кринос или Чийз кейк на Ида? Никога не съм купувала  от Кауфланд. Стават ли или от друго място да търся? БлагодаряІ
Черно кадифе от Лидл. Simple Smile На Ида нищо не ми е харесало. Кринос не ги знам. За мен хубавите торти, които се предлагат от супермаркетите са на Taste It и Madame GÂTEAU. Mисля, че са на един и същ производител. Лошото е, че почти всички са на парче, а не цяла кръгла торта. Но черното и червеното кадифе в Лидл са цели.

И аз приемам купончета за газирана напитка. Simple Smile

# 211
ПОДАРЕНИ !
Имам  купони за подаряване
Пишете на лични да пратя картата

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 12:20 от brillante

# 212
Здравейте подарявам си купоните от 1 ст мин вода и газирана напитка
Подарени

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 12:28 от resi

# 213
Да споделя нещо относно връщането...не е възможно, когато стоката е купена в 1 филиал, а идеш в друг, когато е ползвана отстъпка някаква с тяхната карта...Момичето каза, че дори само картата да е отчетена, както принципно правим пак не ставало...Системата не разпознавала нещо си...
Хм, много странно...🤔🤔 Че аз винаги си маркирам картата. Дали го пише някъде черно на бяло това?

# 214
  • Пловдив
Не знам, не питах повече.

# 215
  • София
Купих прясно мляко К-класик, което трябваше да е UHT, но нищо такова не пише на опаковката, а в магазина беше в хладилник. На кутията пише да се съхранява на сухо, а след отваряне - в хладилник. Купих 3 кутии, затова питам. Ето за това мляко става дума:   

# 216
Нещо се случи с това мляко, изведнъж изчезна. UHT си беше ще преди. Пази си бележката ако има проблем, да го върнеш.

# 217
  • София
UHT е щом не искат температурен режим преди отваряне. Ако изрично не пише UHT, предполагам е възможно да е обработено по друга технология, но даваща същия резултат.
Haltbare на немски е издръжлив, траен.

# 218
  • Пловдив
Да споделя нещо относно връщането...не е възможно, когато стоката е купена в 1 филиал, а идеш в друг, когато е ползвана отстъпка някаква с тяхната карта...Момичето каза, че дори само картата да е отчетена, както принципно правим пак не ставало...Системата не разпознавала нещо си...
Мистик в кой Пловдивски магазин го казаха това,защото изобщо не е верно.

# 219
И аз си помислих, че някой служител може да е изтълкувал нещо, както си иска, или просто да не е информиран добре...🤔🤔

# 220
  • София
Мерси за млякото. Една кутия отворих, а другите ги оставих навън. Сложих в смути тази сутрин, не мога да преценя дали е хубаво.
И аз, след като си напазарувах промоции, ще направя бойкот на 13 Trollface
Не успях да купя много неща от промоциите снощи, защото бяха изчерпани. Много исках да пробвам сиренето Бри на К-класик.
Всъщност правя бойкот на българските производители. Осъснах, че например млякото Верея 1.5% не е такова, защото са му взели маслото, а защото млякото на прах, от което го правят, е с масленост 1.5%. Не че и вносното не може да е такова, но важното е да има за какво да се борим Hands Muscle

# 221
Ние с дъщеря ми много харесваме сиренето Бри от Кауфланд.🙂

# 222
  • Пловдив
Мистик в кой Пловдивски магазин го казаха това,защото изобщо не е верно.
в Тракийския.
И друг път са ме връщали за артикул купен от др.филиал...не приемат.

# 223
Този сафрид трябва ли да се почиства или може направо да се готви?🤔

И мнение за тези дробчета?

# 224
Този сафрид трябва ли да се почиства или може направо да се готви?🤔

И мнение за тези дробчета?

Сафрида се чисти и се изкисва задължително преди да го посолите, аз лично спрях тези дробчета да вземам защото са много напоени с кръв трябва доста дълго да се изкисват във студена вода.

Общи условия

Активация на акаунт