КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Колежката се върна от отпуска в Дубай.
Каза че там е по-евтино от София по магазините Joy Няма Кауфланд там, има Карфур, но кенче кока кола взела за 80 ст, минерална вода 1,5 литра 43 ст, тяхно бяло сирене 10 лв/кг..

# 286
  • София
Върнах се от Халите в София. Нямаше солети, нямаше безалкохолно кенче, нямаше и суфле (от него подарявам купони). Бях решила поне да го видя какво е, но изобщо нямаше продукти на тази марка.

Яд ме е за солетките. Внучето ми щеше да си ги хапне с кеф. Но може пък да заредят. Wink

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 19:26 от Таня67

# 287
# 288
За утре съм решила да ида до Кауфланд и Лидъл за редовното пазаруване. Преди това ще мина през магазинчетата до нас и ще снимам цените - едното даже се хвалеха, че всичко е собствено производство/ месо и колбаси, продавачки са тъща и свекърва, ама каймата пак е 15 лв.../. Пазарувам си по предварителен списък, така че пазарувам разумно!

# 289
Аз, лично ще се включа в бойкота. Даже мисля да го продължа до края на седмицата.
За другата седмица ще мисля.

Не съм се запасила, но за едни намалени пилешки бутчета, а нЕма нужда.

# 290
При нас имаше солети за 1 ст. Благодаря на съфорумките, които ми пратиха техните купони!😊

# 291
  • София

Яд ме е за солетките. Внучето ми щеше да си ги хапне с кеф. Но може пък да заредят. Wink

Никога не  бих се циганила за нещо, което обичат внуците. В къщи винаги има от солетите, които обичат - колкото и да струват. Не бих обикаляла да ги издирвам из магазина за да спестя 40 - 50 ст.

# 292
  • София

Никога не  бих се циганила за нещо, което обичат внуците. В къщи винаги има от солетите, които обичат - колкото и да струват. Не бих обикаляла да ги издирвам из магазина за да спестя 40 - 50 ст.
Мислиш, че нямам купени солети ли? Имам разбира се! Но това не пречи да взема полагащите ми се на 4 семейни карти солетки. И без това почти всеки ден купувам хляб, месо, зеленчуци. Не съм отишла само за солети. Утре няма да отида, но в петък пак ще трябва да се купи хляб. Wink

# 293
Аз няма да пазарувам днес и въпреки това
Макар и да има обявен бойкот на 13 февруари, то веригите едва ли ще загубят нещо.
В деня преди бойкота много хора се презапасиха.

# 294
Отдавна веригите не са ми основен магазин за храни. Купувам от местна верига за хранителни стоки и фермерски магазини за мляко, месо и зеленчуци. В Кауфланд само за някоя изкушаваща оферта за почистващи препарати или други нехранителни стоки.

# 295
Аз не съм стъпвала повече от месец в Кауфланд и честно казано не съм загубила. В Лидъл ходя доста по-често, но купувам предимно стоки на промоция. Единственото което прави изключение са  някои неща, които детето харесва и ги купувам винаги (като ги намалят вземам малко повече)

# 296
Царевицата К-класик за 1.59 в момента е средна хубост към лоша. Не бих повторила.

# 297
  • Карлово
Благодаря за отзива за царевицата. Мислех да взема 2-3 кутийки, но щом не е хубава ще се въздържа.

# 298
Пълен е магазина за съжаление.
 Не съм гледала за извънредни промоции, но видях за Т маркет за днес има банани и масло на минус 40. Кауфланд не знам какво са измислили.
 Иначе аз няма да пазарувам днес. Влязох в Кауфланд заради кутиите на Сеймдей, че имам пратка за получаване и ще ми изтече времето. Не съм сигурна дали после мога да отворя кутията ако просроча времето от смс-а.

# 299
Благодаря за маслото в Т маркет. Ще ида след малко. Тях отдавна съм ги зарязала, Лидл също много рядко, само Кауфланд ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт