КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 731
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
В брошурата с нехранителни стоки,каква е тази душ слушалка в чиято прозрачна дръжка има някакви оранжеви топчета?

# 301
  • Карлово
В брошурата с нехранителни стоки,каква е тази душ слушалка в чиято прозрачна дръжка има някакви оранжеви топчета?
Води се антикалк система.

# 302
А работи ли наистина тази система?

# 303
Прахосмукачката стик на Neo, дали мога да я ползвам в гараж, за колата. Има ли достатъчно мощност или да не се занимавам😁

# 304
Минах през К. Малко хора имаше, но беше между 15:30 и 16:00.
Купих шоколади Мерси, за 3.49, черен с портокал и бадем. Солети, естествено, нямаше. Чудя се дали да пиша в контактната форма, или няма смисъл? Като изтече купона, ще ги извадят.

# 305
Пиши им. Съмнявам се точно от този артикул да нямат количества...

# 306
И мен ме съмнява. Утре пак ще мина, че днес не им снимах празния рафт.

# 307
За съжаление, за пореден път... не сме единни...Е затова никога няма да се оправим като държава,липсва ни единство!

# 308
  • София
Хайде пак мантри, какви сме, какви не сме!
Ако някой реши на 13 март да сме с лилави коси, трябва всички да изпълняваме?
Глави на раменете имаме всички, дайте ни само правото да си ги ползваме както намерим за добре без наклони и упреци.

# 309
Не става въпрос за мантри, а за взаимоизгодно действие.
Как може хората в Хърватия, Черна гора  да са обединени, а ние не, при положение, че плащаме най-високи цени на хранителни продукти срещу заплата.
Веднага, след като се разбра за протеста веригите намалиха с 50% стоките си, уж.
Какво общо имат лилавите коси с безумните цени във веригите, които и все гледат да те минат по някакъв си параграф.

И не, не е вярно, че в кварталните магазини е по-скъпо.
Трудно е да се даде преценка кое и къде.
На мен ми е по-изгодно да пазарувам в магазините наблизо.

# 310
Никакви, различни от тези в брошурата, цени не видях днес в Кауфланд. Не си съчинявайте.
Като ви харесват малките магазинчета, ходете там, кой ви спира? Избор има сега, кой където му видят очите,  да пазарува.

# 311
# 312
[/spoiler]

Да, всякак се опитват да ни внушат, че няма такова нещо като бойкот и точно в четвъртък сме се юрнали да пазаруваме 20+ годишното месо от веригите.

# 313
  • София
Не става въпрос за мантри, а за взаимоизгодно действие.....
Трудно е да се даде преценка кое и къде.
На мен ми е по-изгодно да пазарувам в магазините наблизо.
Четете ли се сами какво пишете?!
Понеже на теб нещо ти е по-изгодно, се очаква аз да не пазарувам където на мен ми е изгодно?! И от това ни става взаимоизгодно?

# 314
Пазарувайте където щете,но беше хубаво  поне за един ден да се обединим всички за някаква цел,а не всеки за себе си.Ние днес и хляб не сме купили,нищо от никъде като цяло.Не знам дали ще проработи бойкота (особено предвид факта,че хората са си пазарували Grinning ) ,но нищо не пречеше да опитаме?

Общи условия

Активация на акаунт