КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, някой дали може да ми помогне с информация дали има и къде резервни филтри за тази прахосмукачка?
Чела съм в предишни коментари за много доволни от нея, просто почиствате филтъра с вода или го сменяте на определено време?
тему, аз поръчах от там 5 бр в опоковка са

# 631
От поне 6 години я имам, не съм сменяла филтър

# 632
Може ли снимка или линк към филтрите от тему? Първо там опитах да търся, но явно не задавам правилните параметри. Тези които откривам са кръгли в основата и не знам дали биаа паснали точно

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 08:30 от silvery

# 633
Dolce, какви сардини взе? Има ли в собствен сос или зехтин? Все в слънчогледово олио виждам навсякъде и затова от gymbeam поръчвам 🙄
stonefaced, взех люти сардини (с чушка чили) на тяхната собствена марка. Любими са ми. Аз си отцеждам мазнината и си добавям зехтин или масло. Този вид поне все още е със слънчогледово олио (сардините с лимон по едно време бяха в соево олио🤢). Преди имаше и в собствен сос, но сега не съм сигурна. Иначе има с лимон и с доматен сос със сигурност. Четвъртият вид не съм сигурна дали е в собствен сос, в олио някакво или пък просто нов дизайн на опаковката. В Gymbeam наистина има хубави оферти понякога на сардините, а и са ок.
Чесънът на прах с кауфландска марка вече е в опаковка от 100 грама. Заредили са доста нови миксове от подправки. За месо, за пиле и т.н. Само не разбирам защо някои са при фиксовете и бульоните, а не при подправките.
Снощи нямаше от разтворимото им безкофеиново кафе. Дано да не изчезва от асортимента и да не се появява с нова цена...

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 15:24 от dolce miele

# 634
  • София
dolce miele, нали ти беше писала, че трябва да разпечатваш ваучерите за извинение, за да ги използваш? Току-що говорих с брат ми. Имаше ваучер за липсващ продукт, който на теория трябва да се разпечата. Днес е пазарувал на касите на самообслужване. Натиснал е, че иска да плати с ваучер и го е сканирал от екрана. Станало е.

# 635
Таня, да, аз.🙂 А плащането изцяло с ваучера ли е било? Моите са за малки суми и ще трябва да се доплаща по друг начин. Появява ли се такава опция после (след ваучера)?

# 636
  • София
Таня, да, аз.🙂 А плащането изцяло с ваучера ли е било? Моите са за малки суми и ще трябва да се доплаща по друг начин. Появява ли се такава опция после (след ваучера)?
Не го попитах. Но си е взел вълнообразния чипс, който липсваше и ваучерът е бил точно за 2,49 лв. Едва ли е купил само него.

# 637
Аз също имах ваучер от 10 лв на имейл, пишеше да се разпечата, но мина и само с телефона. Имах сума за доплащане обаче

# 638
stonefaced, пак ли по същия начин маркира ваучера?

# 639
Зуумнах баркода, увеличих яркостта и накрая, когато се избираше начин на плащане (на каса на самообслужване) цъкнах първо подаръчен ваучер, от там мисля, че ме пита каква сума искам да заредя от него, но може и да бъркам честно казано и директно да ги е отчело тези 10 лв. Просто редовно плащам с електронни ваучери от работодател и не съм сигурна как беше. После обаче пак си пита остатъка как се плаща. Водих се по екрана общо взето.

# 640
Благодаря!

# 641
  • Mostly in my mind
Машинката за мъх на Филипс е страхотна. Препоръчвам! Заслужава си парите. Нищо общо с кауфландската.

# 642
Браво!
А онази какво да я правя? Grinning

# 643
нова тема ??

# 644
Не е нужно в момента

Общи условия

Активация на акаунт