Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 321
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
FreakOnALeash, да. Simple Smile
Най-после ми "увря" главата и не поисках корекция на цената преди да си събера кредита от офертата 75/100 (сто и нещо, която сега е 70/95).

# 1 246
  • Варна
Да, така е, сега си ги сметнах. Но не е нещо драстично. В периода за 7 дни докато събирам кредита, вместо 80 лв. съм получила 78,33. А от корекция на цената съм събрала, в същите 7 дни - 9,67лв.

# 1 247
Някой поръчвал ли е картина на платно, но не завита на руло, а с подрамка, като тази? Дали ще дойде в добро състояние?
https://share.temu.com/KDt4AIFAPiA

Аз поръчах едни платна, но още не са дошли и всъщност се безпокоя за тях. Чудя се дали няма да са пробити, със спукана подрамка или нещо от този род...

# 1 248
Не съм забелязала "събирането на кредит" и "корекция на цената" по някакъв начин да са зависими едно от друго. Не веднъж докато събирам кредита си пускам корекции и получавам отстъпките. Нито е спряло да ми дава 80/100, нито корекции. Или нещо изтървам?

Намаля ти кредита. Става въпрос за времето от 7 дни, в което го събираш.

Загледах се в качените от alys снимки и ми направи впечатление, че има корекция на цената на един артикул 3 пъти. Това значи ли, че цената може да се коригира многократно в рамките на 30-те дни от покупката?

Да. И по 5 пъти на ден може да има намалена цена, съответно да си поискаш корекцията.
Благодаря, мислех, че може само веднъж за 30 дни.

# 1 249
  • пустинята Гоби
А в профила ти как стояха като поръчан цвят? Аз не казвам, че не грешат в цветовете, с че ще е странно да поръчаш бели щори, а в профила ти като поръчани да пише сиви и да дойдат сиви.
Ето ги в пофила ми (пише бяло).
Скрит текст:

А ето ги на сайта.
Е, няма как да се объркам при поръчката, ясно е написано кое е бяло, пък и се вижда. Инициирах връщане, не си ги пожелаха. Още не съм поръчвала нови. В следващата поръчка - същия гаф.
Нали и аз това казах на Mrs.Jan, че щом в профила ѝ пише определен цвят, най-вероятно него е поръчала. Стана малко развален телефон, то тя мисля ме разбра.

# 1 250
  • София
Нали и аз това казах на Mrs.Jan, че щом в профила ѝ пише определен цвят, най-вероятно него е поръчала. Стана малко развален телефон, то тя мисля ме разбра.
Разбрах те. Грешката си е моя.

# 1 251
  • София
В самото наччало, когато започнах да поръчвам от Тему, се хващах като шаран на някои техни заигравки. Пример - поръчвам шапка, която на снимката е синя, а пише черна. Получих черна. То стана по-добре, но вече не бързам и внимавам за цветове и размери.

# 1 252
  • На изток от Ада
При мен едната пратка стой в транзит летището.
2рата, която е от същата поръчка, но я разделиха дава пристигане на летището.
За бокса са .

# 1 253
  • Варна
В момента събирам кредити от втора поръчка 80/100, но искам да поръчам нещо, преди да изтече 7-мия ден с купон. Ако преди плащане в разбивката на цената за плащане изключа опцията ползване на кредити, дали ще се отрази нещо на поръчката и най-вече на събирането на кредити, дали няма да ми ги намалят? Правила ли е някоя от вас  това упражнение?

# 1 254
  • София
Кредитите са пари, а как и кога ще ги използваш, си е твоя работа.

# 1 255
Защо искаш да ги изключиш, не разбрах?

# 1 256
  • Бургас
Някой поръчвал ли е картина на платно, но не завита на руло, а с подрамка, като тази? Дали ще дойде в добро състояние?
https://share.temu.com/KDt4AIFAPiA

Аз поръчах едни платна, но още не са дошли и всъщност се безпокоя за тях. Чудя се дали няма да са пробити, със спукана подрамка или нещо от този род...
Аз съм поръчвала
https://share.temu.com/322mIKrybvA
https://share.temu.com/QvOjcVa8iiA
Дойдоха много добре опаковани; едните бяха в кутия и уплътнени с пластмасови накрайници по ъглите.

# 1 257
Temu vs reality 🤣

# 1 258
  • Варна
Ами останах с впечатление да не се поръчва, докато не се съберат кредитите през 7-те дни. Но явно нещо не съм разбрала☺️. Само трябва всекидневно заявяване и да не искам промяна на цената, щом междувременно направена нова поръчка не касае последователността и размера на заявените кредити
Само ме яд, че забравих преди заявката, да мина поръчката  през кешбек, но пълно щастие няма☺️

# 1 259
Можеш да поръчваш спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт