Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 321
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 305
И аз имам пратка с Евродис за вземане. Не разбирам сайта. Утре ще се обадя да ги питам. Те ли я носят или аз трябва да я взема?

# 1 306
Тоест, въпреки, че е шипната мога да сменя? Днес е пусната. Тъкмо нацелих с така въведения адрес правилния бокс. 🤣 ще те послушам, благодаря!

Един- не дава да сменя за вече изпратена поръчка. Само за бъдещи. Еми тъкмо ще ви кажа как седят нещата..🙄

Явно не се изразих правилно. За следваща поръчка. Аз бях до скоро с ПК 1000 и БоксНау ме посъветваха да си сменя кода и вече ми пристига в правилната кутия. И добре, че го направих, защото след това имах пратка с пощите и тя дойде в квартала. Не знам с бебе как щях да се замъкна до централна поща.

# 1 307
,Мерси, на мен и с 1000 ми идваше в правилната кутия. Сменям го за в бъдеще. Отиде ли в централна ще искам да го пратят в кварталната. Нервите с двете деца и синята зона стават повече от 3-4лв пренасочване 😂

# 1 308
Гледам, че сте се заговорили вече за бански и плажни кърпи. Аз имам няколко бански костюма от Тему като всички са перфектни, с изключение на един. Винаги прецизно опаковани и с хигиенна лепенка. Проблем са ми малко целите бански, защото са ми къси, а ако са достатъчно дълги са ми широки, но от време на време уцелвам.Ето тези са повечето като сега гледам са още по-намалени и си е баш време за такава покупка:
Скрит текст:

Като последният не е хубав като материя и изобщо някак не ми харесва.

Имала съм хавлиена кърпа от микрофибър тип тюрбан с копче, но не попиваше добре и беше много малък за моята коса, затова го подарих като новата собственичка си го харесва и ползва.

И да се похваля от поредната евтина джаджа за коса, много е лесна за употреба и пак става много хубаво с нея.
Скрит текст:
Страхотна Ви е станала косата с джаджата за коса. Поръчах си и аз, но въобще не се справих, не мога явно да закрепя добре облия полугеврек  на главата си, не мога да го застопоря и се плъзга нагоре /надолу.
Благодаря! Крайно време беше да спра с пресите и машите, защото скоро се наложи доста да отрежа от косата. На мен едната част малко по-дълга ми остана от тръбата, но явно, докато увивах косата около нея, съм я стегнала доста и се е плъзнала, въпреки шнолата. Но с два опита, се справих за има няма 10 минути с цялата коса и то от първия път. Пробвайте пак, мога да Ви пусна клипче на ЛС, за да видите какво гледах.
За Boxnow, проверих, че адресът ми е на латиница, но пощенския код явно върши работа в 80 % от случаите, защото пак чакам пратка в почти най-близкия бокс. Но за другите поръчки няма информация за куриера и май и аз ще се разправям с пощите. В първата поръчка от преди две седмици веднага на следващия ден беше отбелязано, че ще дойде с бокс-а, а за следващите две не пише нищо.

# 1 309
  • София
Относно джаджата за къдрене вижте и такава от естествена коприна, моята е от али, не знам дали има подобна в тему. Много по-мекичка е, не пречи на съня и е по-добра за косата.
https://www.aliexpress.com/item/1005002532110037.html?spm=a2g0o. … 28.759c1802qIGITi

# 1 310
Относно джаджата за къдрене вижте и такава от естествена коприна, моята е от али, не знам дали има подобна в тему. Много по-мекичка е, не пречи на съня и е по-добра за косата.
https://www.aliexpress.com/item/1005002532110037.html?spm=a2g0o. … 28.759c1802qIGITi
Аз не съм спала още с това чудо, а суших със сешоар под онова приспособление като шушлякова каска пак от Тему. Ще погледна и това от линка, благодаря!

# 1 311
Относно джаджата за къдрене - става и с колан на хавлия…Преди да се пръкне това приспособление се къдрех с колан на халат или хавлия и къдриците стават доста по-стегнати и издържливи Wink

# 1 312
  • София
Относно джаджата за къдрене - става и с колан на хавлия…Преди да се пръкне това приспособление се къдрех с колан на халат или хавлия и къдриците стават доста по-стегнати и издържливи Wink

С колан, поне на моята коса не стават лъскави и загладени а фризи.

# 1 313
Да, в клипа, от който гледах, мацката показваше каква е разликата между къдриците от това от Тему и именно колан от халат. С колана също е много готино и по-стегнато.
Скрит текст:

# 1 314
pppqqq, ето моят опит как се получават пратки с Express One, че май аз бях първата с изтеглена къса клечка с тях Smile Получих съобщение по вайбър и там видях в кой PUP е доставена. Проверих на сайта и се оказа някакъв офис за застраховки с неудобно работно време от понеделник до петък. Утре ще ходя да го издирвам в квартала, но поне чакат една седмица да се вземе пратката. Ето съобщението и линк към страницата на сайта, където може да проверите къде се намира избрания за вашата пратка PUP:

https://expressone.bg/pup

# 1 315
Върнаха ми офертата за 80/100. Grinning
Ако е била спряна заради върнат артикул, не е за 90 дни, а много по-малко.

# 1 316
DeVa®   , да не губим надежда, викаш Simple Smile  След колко време ти я пуснаха пак да включвам обратното броене Simple Smile ?

# 1 317
  • В страната на бурите
Iveta_S, благодаря за инфото. И аз чакам пратка с Express One. От онази 1 поръчка, разделена в 3 пратки - една с Boxnow, една с БГ пощи и една с Express. Сякаш са си направили състезание кой ще е първи.

# 1 318
Момичета, някоя пробвала ли е "ускори доставката"? Искам да взема телефон на щерката за 8 март, но първия кредит ще събера на 27.02, а втория - на 1.03. Нормалния срок на доставка е поне 10-14 дни от датата на поръчката и то с бокса, а гаранция няма.

# 1 319
Мама Ру, имам опит с този бутон и в Англия и тук. И за двете места нямаше ефект.
А и така както го разбирам няма да се ускори самият процес на доставка, а само изпращането от склад.

Общи условия

Активация на акаунт