Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 321
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 290
На мен сигурно би ми се схванал врата от това Simple Smile

Поръчах от онези магнитни рамки, в които се слагат детски рисунки - рекламираха ги много напоследък, виждала съм реклами в Инстаграм и Ю туб (но не на Тему). Добре, че се сетих да ги потърся при китайците - две ми излязоха за около 10 лв (но използвах купон и карта за отстъпка).

# 1 291
Аз съм изключително доволна от микрофибърните кърпи за коса. С уговорката, че съм със средна към къса коса, не гъста. На дъщеря ми купих, засега не я ползва, нейната е много дълга.
Сестра ми я одобри. Simple Smile

# 1 292
На мен сигурно би ми се схванал врата от това Simple Smile

Поръчах от онези магнитни рамки, в които се слагат детски рисунки - рекламираха ги много напоследък, виждала съм реклами в Инстаграм и Ю туб (но не на Тему). Добре, че се сетих да ги потърся при китайците - две ми излязоха за около 10 лв (но използвах купон и карта за отстъпка).
Какви са тези рамки ? Линк?

# 1 293
https://share.temu.com/7ynabJnw3ZA

Намалявате цената с карта за отстъпка (когато даде) и после с купон.

# 1 294
  • Бургас
Момичета, поръчвали сте някога кърпи за лице и големи плажни кърпи от Тему, доволни ли сте, абсорбират ли добре водата?

Аз имам тези https://share.temu.com/RScvN0iQPVA
В действителност са една идея по-тъмни
Памучни са и с нормална големина; попиват добре; доволна съм. Има много хубави памучни но с големина около 70/30.
Сложила съм в кошницата още едни,чакащи да им дойде реда
https://share.temu.com/yzxLHfH6uWA
но ми идват малко тъмнички и ще почакат...

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 17:05 от bisi_bg

# 1 295
Чудя се... дали да върна за 40лв две ризи, взети с оферта 80/100? ... и да рискувам да ми я спрат.
Или да не се занимавам с връщане, и да завъртя още един-два пъти актуалната 70/97 оферта, с която реално ще получа доста повече от връщането за 40лв.

# 1 296
Аз връщам. Не са ми я спрели заради това. Като нещо не ми харесва, предпочитам да върна, дори и с риск да ми спрат офертата. За сега, обаче не са.

# 1 297
Тези Евродис как точно доставят? Нищо не разбирам от сайта. Налично ми е за получаване, но не е ясно как или къде...

# 1 298
Гледам, че сте се заговорили вече за бански и плажни кърпи. Аз имам няколко бански костюма от Тему като всички са перфектни, с изключение на един. Винаги прецизно опаковани и с хигиенна лепенка. Проблем са ми малко целите бански, защото са ми къси, а ако са достатъчно дълги са ми широки, но от време на време уцелвам.Ето тези са повечето като сега гледам са още по-намалени и си е баш време за такава покупка:
Скрит текст:

Като последният не е хубав като материя и изобщо някак не ми харесва.

Имала съм хавлиена кърпа от микрофибър тип тюрбан с копче, но не попиваше добре и беше много малък за моята коса, затова го подарих като новата собственичка си го харесва и ползва.

И да се похваля от поредната евтина джаджа за коса, много е лесна за употреба и пак става много хубаво с нея.
Скрит текст:

# 1 299
  • Плевен
Чудя се... дали да върна за 40лв две ризи, взети с оферта 80/100? ... и да рискувам да ми я спрат.
Или да не се занимавам с връщане, и да завъртя още един-два пъти актуалната 70/97 оферта, с която реално ще получа доста повече от връщането за 40лв.
Имате 3 месеца за връщане, аз бих изчакала да ми спрат офертата.

# 1 300
Имате 3 месеца за връщане, аз бих изчакала да ми спрат офертата.

Офертата задължително ли я спират?Sweat На мен преди малко пак ми предложи 80/100, но още не съм си взела 3 дни от предишния кредит и ако още важи новата оферта, ще се възползвам.

ПП: Много сте лоши, пак се загледах по бански, а имам огромна торба с бански, обличани от 1-2 пъти и хич не ми се полага. Ама пуста краста!

ПП 2: Купували ли се си някаква азиатска бяла козметика от Тему? Колежка с перфектна кожа ми похвали някакви кремове, но като гледам как за 10-12 лв. се предлагат чудеса в луксозни бурканчета, имам чувството, че само опаковката струва толкова...

# 1 301
И аз си поръчах няколко бански, един дойде и адски ми харесва. Ще видим колко бързо ще съхне.

Също съм набелязала тези рамки за детски рисунки, ще чакам отзиви Simple Smile

Иии вече и мен ме нацелиха пощите за сефте, откакто започнаха с тях. Въвела съм пощенски код 1000 (София). Според вас задължително ли ще кацне в Централна поща или има шанс и да дойде в кварталния клон? Като се обадят да кажат, че имам за взимане (в случай, че е в централна) мога ли да я пренасоча към кварталната? Или много искам 😂

# 1 302
Май ще е в централна поща. И пренасочването мисля се заплаща 3-4 лв. Но там ми е тъмна Индия как биха се случили нещата. Смени си ПК с този на квартала.

# 1 303
Тоест, въпреки, че е шипната мога да сменя? Днес е пусната. Тъкмо нацелих с така въведения адрес правилния бокс. 🤣 ще те послушам, благодаря!

Един- не дава да сменя за вече изпратена поръчка. Само за бъдещи. Еми тъкмо ще ви кажа как седят нещата..🙄

# 1 304
Гледам, че сте се заговорили вече за бански и плажни кърпи. Аз имам няколко бански костюма от Тему като всички са перфектни, с изключение на един. Винаги прецизно опаковани и с хигиенна лепенка. Проблем са ми малко целите бански, защото са ми къси, а ако са достатъчно дълги са ми широки, но от време на време уцелвам.Ето тези са повечето като сега гледам са още по-намалени и си е баш време за такава покупка:
Скрит текст:

Като последният не е хубав като материя и изобщо някак не ми харесва.

Имала съм хавлиена кърпа от микрофибър тип тюрбан с копче, но не попиваше добре и беше много малък за моята коса, затова го подарих като новата собственичка си го харесва и ползва.

И да се похваля от поредната евтина джаджа за коса, много е лесна за употреба и пак става много хубаво с нея.
Скрит текст:
Страхотна Ви е станала косата с джаджата за коса. Поръчах си и аз, но въобще не се справих, не мога явно да закрепя добре облия полугеврек  на главата си, не мога да го застопоря и се плъзга нагоре /надолу.

Общи условия

Активация на акаунт