Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 62 949
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 45
50/100, 40/80, 30/60 са изгодни, защото при достигане на определена сума получаваш 50% отстъпка. Не можеш да използваш два купона за една поръчка, затова трябва да си разбиеш поръчката така, че да дойде точно или съвсем малко над изискуемата сума, за да влезе в сила купонът. Ако, обаче имаш натрупан кредит, той може да се приложи заедно с купона. Например, ако имаш 17 лева кредит, в количката маркираш продукти за 80,95 лева, влиза в действие купонът 40 лева, след което се приспада и тази сума от натрупан кредит и доплащаш 23 лева.

# 46
# 47
Аз вече не получавам връщане на кредит 80/ 100. Дали е преустановена вече или просто на мен не ми я пращат.

# 48
След определено време я спират. Не знам дали за всички, но повечето вече не я получаваме.

# 49
Аз имам връщане на кредит 80 от 100, но пак не ми стана ясно как работи?! Правиш поръчка над 100 лв. и получаваш 80 лв. Под формата на кредит - как си ги взимаш после тези 80 лв.?

# 50
Да, правиш покупка за 100 лева и в продължение на 7 дни постепенно си връщаш 80 лева под формата на кредит в Тему. Всеки ден обаче трябва да влизаш и да заявяваш връщане на кредит, сумата нараства прогресивно и за последния ден е 20 лева. Ако пропуснеш ти гори. След което, при наличието на купони можеш да направиш нова покупка и да платиш с кредита. Може и докато го събираш да използваш натрупания до момента.

# 51
И аз още я получавам. Последния ден е 28 лв. Първите дни сумата е намалена.

# 52
Така, още една поръчка имах, днес са я насочили пак с бг пощи. Писах на бота и му заявих, че спирам поръчките от Тему. Той ми отговаря, че се извиняваме за неудобството и щели да следят доставките и да ме информират, както и че щели да си записват отзивите. Много важно. Ботска му работа.. Изобщо не смятам да се разправям с бг пощи. Ще връщам поръчки, да си плащат пътя в двете посоки докато им уврат главите.

# 53
Аз днес също имам с български пощи. Писах им и ми предложиха да блокират този куриер. Това, което им обясних е че, съм бебе и офиса е твърде далеч от нас. Забелязала съм, че има значение кой служител те обслужва. Има такива които сякаш грам не ме разбират и други които намират решение веднага.

# 54
Добре поне, че за един са проявили разбиране.
Аз не мога да мина с това, че офисът е далеч, защото на практика не е, но работното им време ми е твърде на удобно, да не говорим за желанието на служителките да работят... Тези дни трябва да ги навестя и да ги питам за писмо от ТЕЛК дали няма, че да не вземат и решението да върнат като "непотърсено". Ясно е, че предлагат най-ниска цена за услугата, но и качеството им на работа е изключително ниско.

# 55
  • София
Пак се почна с пощите, спрете се моля, дайте да си говорим за продукти 🙏

# 56
Кой от двата модела е по-добър и бихте препоръчали?

# 57
  • София
Аз днес също имам с български пощи. Писах им и ми предложиха да блокират този куриер. Това, което им обясних е че, съм бебе и офиса е твърде далеч от нас. Забелязала съм, че има значение кой служител те обслужва. Има такива които сякаш грам не ме разбират и други които намират решение веднага.
Т.е. не си говорила с бот, а с човек, така ли?

# 58
milenaka, да, има възможност, но трябва да си много настоятелна с бота. Като му писне ти дава да говориш с човек. Уж де, ама пак шикалкавят и не изпълняват обещаното. Днес говорих със "Стефан", който уж щеше да отбележи нежелания от мен куриер в черен списък, но нещо не им вярвам.

# 59
  • София
Мерси Simple Smile
Значи ако и следващата пратка пристигне в централния клон, вместо в клона до нас, директно ще искам да говоря с човек, въобще няма да се занимавам с ботове.

Общи условия

Активация на акаунт