Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 66 922
  • 1 662
  •   2
Отговори
# 1 050
  • Пеликания
Да, бяха го написали, ама тя не е шофьор и трябва да хващаш автобус, за да си вземеш пратката от близкото село, а от толкова много кутии в града ни в една ли нямаше място. Не им намерих логиката тогава, ама аз отдавна спрях да търся логика в нашата държава.

# 1 051
  • София
В колко почват работа, ако някой е звънял сутрин?
Ако не бъркам работното им време е 9:00 - 18:00 ч.

Някой, който е купувал пердета може ли да ми каже дали имат с перделък и ако имат как да ги позная.

# 1 052
  • Асеновград
По принцип като нямат място, пишат го на съобщение.
Досега съобщение, че в кутията няма място не съм получавала. Направо идва къде е доставена. по целия град съм ги събирала. Даже се е случвало две пратки в един ден, куриера ги слага в две различни кутии, и двете различни от посочената за доставка, и ако човек не е с кола, си е проблем.

# 1 053
  • на морето
В колко почват работа, ако някой е звънял сутрин?
Ако не бъркам работното им време е 9:00 - 18:00 ч.

Някой, който е купувал пердета може ли да ми каже дали имат с перделък и ако имат как да ги позная.
Аз получих това перде, с перделък е. Разбрах по отзивите със снимки. Много е хубаво и ми пасна идеално. В пликче има и едни големи куки, които закачих на перделъка, а на тях закачих плъзгачите.
https://share.temu.com/bhYjNhIGpPA

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 23:31 от dodi

# 1 054
  • Пловдив
Някой да е поръчвал таблет и да е доволен?

# 1 055
  • София
Може ли да споделите снимка, ако сте доволни от някой куфар.

# 1 056
  • Асеновград
Може ли да споделите снимка, ако сте доволни от някой куфар.
https://share.temu.com/8IytmfNgl2A
https://share.temu.com/6Vp3OyRLuaA
Здрави са, моя слезе на долната площадка на стълбището / падна/ , и нищо му няма.
В момента цената им е висока.

# 1 057
Някой да е поръчвал таблет и да е доволен?
Аз. За сега не се оплаквам, доволна съм, но и много малко е ползван. Трябва ми за едното работно място. Има стило клавиатура, мишка - работят.
 https://share.temu.com/NdulXr4ybDA
Момичета, ксаоми Редми има ли Гугъл, фемили линк, Гугъл магазин?

# 1 058
По принцип като нямат място, пишат го на съобщение.
Досега съобщение, че в кутията няма място не съм получавала. Направо идва къде е доставена. по целия град съм ги събирала. Даже се е случвало две пратки в един ден, куриера ги слага в две различни кутии, и двете различни от посочената за доставка, и ако човек не е с кола, си е проблем.

Винаги като избраната от мен кутия е друга, получавам това:

И отдолу е съобщението къде се намира пратка с ПИН кода.

Ако не получаваш това, може би просто система избира грешна кутия за теб и БоксНау не са виновни в случая.

# 1 059
За пердетата внимавай, че размерите са в опънато състояние. С блондинския ми мозък го осъзнах чак, като тръгнах да ги закачам. Добре, че не беше минал периодът за връщане.

# 1 060
  • София
За пердетата внимавай, че размерите са в опънато състояние. С блондинския ми мозък го осъзнах чак, като тръгнах да ги закачам. Добре, че не беше минал периодът за връщане.
Това го зная. Лятото си купувах от наш сайт, но последно ми отказаха една поръчка, за цвета, който си хареса дъщеря ми, предложиха ми близък и след малко ми отказаха и него. Затова сега си търся от друго място. Проблема е, че ми трябват плътни пердета с перделък и за широк прозорец, а повечето предлагани са тесни.

# 1 061
Момичета, имам следното питане. Имам останал кредит 35 лв. Имам и купон за 50 лв. до утре. Искам сега да направя поръчка като ги използвам и двете, но поръчката да бъде за нов кредит 80/100. Как да стане като в приложението не ми дава да използвам купона в количката за новия кредит, а на лаптопа не ми излиза опцията с claimcredit? Изобщо, как да го използвам този купон в количката за кредита като няма поле за това.

# 1 062
  • София
Момичета, имам следното питане. Имам останал кредит 35 лв. Имам и купон за 50 лв. до утре. Искам сега да направя поръчка като ги използвам и двете, но поръчката да бъде за нов кредит 80/100. Как да стане като в приложението не ми дава да използвам купона в количката за новия кредит, а на лаптопа не ми излиза опцията с claimcredit? Изобщо, как да го използвам този купон в количката за кредита като няма поле за това.
В една поръчка, може да използвате купон или 80/100, няма как и двете.

# 1 063
В една поръчка, може да използвате купон или 80/100, няма как и двете.
Благодаря.

# 1 064
Може да използваш купон + останалата сума от кредита и така ще доплатиш 15-20 лева.
Офертата 80/100 не позволява да се ползва купон, а само натрупания до момента кредит.

Общи условия

Активация на акаунт