Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 317
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 335
Аз се оплаках на Тему, че не им разбирам нищо от сайта и нямам имейл или съобщение от тях (освен това на Тему) и ми дадоха 10 лв обезщетение. Купих си купони - не от най-добрите, но някои са използваеми.

По-късно намерих телефон на офиса им в града, казаха, че пратката е там и ще ходя да я търся.

# 1 336
Не мисля, че адреса има общо с кой куриер ще бъде изпратена пратката.
И аз. Иначе боксноу са ми буквално срещу блока, сведат по близост Спиди, Еконт и на последно бг пощи.

# 1 337
Аз се оплаках на Тему, че не им разбирам нищо от сайта и нямам имейл или съобщение от тях (освен това на Тему) и ми дадоха 10 лв обезщетение. Купих си купони - не от най-добрите, но някои са използваеми.

По-късно намерих телефон на офиса им в града, казаха, че пратката е там и ще ходя да я търся.

Какво им писа, да пиша и аз оплакване...

# 1 338
създадох нов профил и с claimcredit веднага ми даде 150% . иначе в стария с история с толкова поръчки само 30% ми дава от един месец , а и другата rebate100 от няколко дни няма хубави купони. не съм им връщал нещо съществено. понякога по един артикул от поръчка и то евтин за 5 лева.

# 1 339
Писах, че не мога да ги открия и нямам съобщение от тях, не разбирам сайта им и не мога да си проверя пратката, освен това, телефонът за връзка, който излиза, не е истински (наистина не е - издирих друг телефон от Гугъл).

# 1 340
Сутринта получих съобщение, че пратката ми е в пощенският клон и след работа ще си я взема.
Някой има ли време да ми обясни какви са тези купони, за които говорите? Аз до сега съм ползвала само връщане на кредит и намаляне на цената на един продукт.

# 1 341
Аз току-що получих известие, че пратката ми е доставена, а съм на работа и не съм ходила до пощата. Надявам се да не я подарят на някой друг..

# 1 342
За Бокснау имам следното наблюдение - ако ви сложат пратката в кутия, различна и по-далечна от тази, която сте задали като желана за доставка, другият път пак ще ви оставят пратката там. Или още по-далече. Веднъж си направих експеримент и стигнахме до кутия 4 квартала по-далеч от моя. Вдигнах скандал по телефона, и операторката се изпусна да каже, че пратките се слагали по-най удобните кутии по маршрута на куриера, а не по най-удобните за клиента кутии Simple Smile И като поизплисках, изведнъж всички пратки започната да идват в правилната кутия, и то не по нощите, а в следобедните часове. Та, моят съвет е - винаги пренасочвайте пратките си, куриерите на бокса са като деца, които ви тестват границите на търпението Simple Smile Извинението с "кутията, която искате беше пълна" почти никога не е вярно - на сайта им има карта с кутиите, на които се вижда статуса им - зелено значи има много свободни клетки, оранжево - няколко свободни, ако я няма въобще кутията - тогава вече е пълна. Имам потвърждение от операторите на телефона им , че картата на сайта им се обновява в реално време. Ако пренасочите пратката си към вашата кутия, няма вариант пак да ви я сложат в друга - при пренасочване са задължени да ви сложат пратката точно и единствено в избраната кутия. Е, друг въпрос е кога - след 1-2-3 дни. Надявам се на някого да е полезно, макар че като гледам скоро време всичко ще е с Пощата и Експресуан Sad

# 1 343
  • София
Аз току-що получих известие, че пратката ми е доставена, а съм на работа и не съм ходила до пощата. Надявам се да не я подарят на някой друг..
Реагирай. Пиши на Тему, че не си взимала пратката.
Скрит текст:
За Бокснау имам следното наблюдение - ако ви сложат пратката в кутия, различна и по-далечна от тази, която сте задали като желана за доставка, другият път пак ще ви оставят пратката там. Или още по-далече. Веднъж си направих експеримент и стигнахме до кутия 4 квартала по-далеч от моя. Вдигнах скандал по телефона, и операторката се изпусна да каже, че пратките се слагали по-най удобните кутии по маршрута на куриера, а не по най-удобните за клиента кутии Simple Smile И като поизплисках, изведнъж всички пратки започната да идват в правилната кутия, и то не по нощите, а в следобедните часове. Та, моят съвет е - винаги пренасочвайте пратките си, куриерите на бокса са като деца, които ви тестват границите на търпението Simple Smile Извинението с "кутията, която искате беше пълна" почти никога не е вярно - на сайта им има карта с кутиите, на които се вижда статуса им - зелено значи има много свободни клетки, оранжево - няколко свободни, ако я няма въобще кутията - тогава вече е пълна. Имам потвърждение от операторите на телефона им , че картата на сайта им се обновява в реално време.
Ако пренасочите пратката си към вашата кутия, няма вариант пак да ви я сложат в друга - при пренасочване са задължени да ви сложат пратката точно и единствено в избраната кутия. Е, друг въпрос е кога - след 1-2-3 дни.
Скрит текст:
Надявам се на някого да е полезно, макар че като гледам скоро време всичко ще е с Пощата и Експресуан Sad
Откъде е тази информация? Защото аз пренасочвам абсолютно всеки път, но последните две доставки бяха в една съща по-далечна кутия, въпреки че бях пренасочила към друга (към която пренасочвам винаги).

# 1 344
Сутринта получих съобщение, че пратката ми е в пощенският клон и след работа ще си я взема.
Някой има ли време да ми обясни какви са тези купони, за които говорите? Аз до сега съм ползвала само връщане на кредит и намаляне на цената на един продукт.
Здравей. Едните са от колелото, което се върти. Купоните са за отстъпка при покупка над определена стойност. Може да се прилага само по един купон на покупка, но ако имаш кредит, може да приложиш и него след прилагането на купона.
Хубавите купони дават 50% отстъпка, например купон за 30 лева при покупка над 60 лева, 40/80+, 50/100+, 80/160+

По-малко хубавите дават около 30% отстъпка

А за тези не си струва направо

# 1 345
20 от 60 и 10 от 40 си ги ползвам. Все е по-добре от нищо, предвид че вече не ми дават от другите.
25 от 80 също е ок.

# 1 346
Отивам около 9:30 да си взема пратката от БГ пощи и се оказа, че нямали система и не могат да обработват пратките. Казаха да дойда по-късничко. Scream Пратката е от събота. Тогава нямах възможност да отида.

Да не те е яд, и в събота нямаха система и връщаха. Сега като те чета, добре, че не бързах сутринта да ходя. И като продължавам да чета, плаша се от новите куриери като пишете.

# 1 347
А купоните с подаръците (два срещу покупка от 50/100 лв) какви са, ако някой е печелил?

# 1 348
Не са хубави - аз купувах няколко пъти с тази оферта, заради подаръците, но купоните не стават за нищо. Примерно 20 от 160 и 25 от 240. И дава по няколко такива.

# 1 349
Аз пък имах преди време хубави купони (50%) точно с покупка за 12 лева на две неща

Общи условия

Активация на акаунт