Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 263
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Асеновград
Току-що се разправях с Бокс ноу . Следя си пратката, следя и свободните боксове в автомата през приложението, дава ми свободни кутии и от трите типа. 5 минути след като съм проверила ми цъфва съобщение за доставена пратка в автомат до който трябва да отида с колата или с градски транспорт, което би ми отнело час.
Обадих се и пренасочих, сега ще чакам да видя кога куриера ще благоволи да ми премести пратката. Ядоса ме това,че дава свободни кутии а си спестяват минаването през автомат който не е удобен за спиране. Оставена ми е в автомат на паркинга на голяма търговска верига, на място където може да спре и да разтовари всичко накуп и пей сърце.

# 1 381
Вчера ги коментирахме тези Експрес Уан - много са зле. Писах на чата, но в резултат всичките ми нови поръчки са с пощите и тях. Чудно просто.....

# 1 382
Соул, заповядай!
https://cashway.bg/

Както имам 1000+ за миналата година, щях да имам 160 лв. кешбек.

# 1 383
Бре, туй някво ново чудо. Сега ще го видя....

Как става връзването с тему?

# 1 384
Току-що се разправях с Бокс ноу . Следя си пратката, следя и свободните боксове в автомата през приложението, дава ми свободни кутии и от трите типа. 5 минути след като съм проверила ми цъфва съобщение за доставена пратка в автомат до който трябва да отида с колата или с градски транспорт, което би ми отнело час.
Обадих се и пренасочих, сега ще чакам да видя кога куриера ще благоволи да ми премести пратката. Ядоса ме това,че дава свободни кутии а си спестяват минаването през автомат който не е удобен за спиране. Оставена ми е в автомат на паркинга на голяма търговска верига, на място където може да спре и да разтовари всичко накуп и пей сърце.

И аз току що имах разговор с бокса. Звънят ми за да ми кажат,че имам пратка,която не може да бъде доставена до адреса,който съм дала( този на спиди). Искаха да ми я оставят в кутия,която е на 30мин. път с кола от адреса на спиди,който съм посочила. Обясних на дамата,че винаги когато не я доставят в спиди ми я оставят в шкафче на бокс, което е на задната улица и дадох адреса. Отговора беше,че тя била в онзи район в момента и затова искала да го остави там,но щом на мен не ми е удобно да го взема от там ще го остави на адреса,който аз съм поискала, но по-късно през деня

# 1 385
Безумно 🤣 Как може някой да си помисли, че би ти било удобно някаква далечна кутия, а не тази до дома/офиса ти?

# 1 386
Сега влизам в Тему и ми даде да въртя колело. Та получих 200 лв купони и после от едно яйце още 200. Та 400 лв купони, ако поръчам стока за 26 лв.
Чудя се да се възползвам ли? Това дали е на сметка?

# 1 387
Безумно 🤣 Как може някой да си помисли, че би ти било удобно някаква далечна кутия, а не тази до дома/офиса ти?

Важното е на тях да им е удобно пък ние да ходим да си търсим пратките

# 1 388
Сега влизам в Тему и ми даде да въртя колело. Та получих 200 лв купони и после от едно яйце още 200. Та 400 лв купони, ако поръчам стока за 26 лв.
Чудя се да се възползвам ли? Това дали е на сметка?
Има един малък въпросителен знак, който ще ти покаже какви купони има в пакета. Ако е 5 лева за над 110 не си струва, ако са 20/60, 10/40, 25/80 е  добре, а ако са 30/60, 40/80 и т.н е супер.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 10:54 от Mama Ru

# 1 389
Имам корекция в цената,но не ми я дава.Вчера разликата беше по-голяма,но все си пише,че няма.

# 1 390
И на мен така веднъж. И писах на бота. Качвах скрийншот и ми я даде. После не съм гледала дали имам пак корекция, но доста неприятно да си ги следиш ръчно. Моите бяха към 4 лв.

# 1 391
  • Асеновград

Важното е на тях да им е удобно пък ние да ходим да си търсим пратките
Аз затова и побеснях тази сутрин и пренасочих доставена. Досега не бях следила в приложението и някак приемах,че е нямало свободни кутии, като ми ги оставят в следващата. Но в случая ми дава от всички големини свободни, и пратката е оставена в кутия преди посочената. Тоест по маршрута на доставка идвайки от Пловдив, даже не стигнал до избрания бокс, а е доставен където е било удобно. Това за маршрута ми го бяха казали операторите, оправдавайки ,че не може да отиде пратката в друга една кутия като алтернатива, понеже била по следваща, по ред. Доставката следвала определен ред на боксове, и нямало как да прескочи, за мое удобство. Независимо, че е по близо до посочения адрес.

# 1 392
И на мен така веднъж. И писах на бота. Качвах скрийншот и ми я даде. После не съм гледала дали имам пак корекция, но доста неприятно да си ги следиш ръчно. Моите бяха към 4 лв.
При мен не се получи. Писах си и с жив човек, но отказаха да ми върнат допълнителна разлика в цената. Аз обяснявах едно, съпортът говореше друго и не успяхме да се разберем.

# 1 393
Бре, туй някво ново чудо. Сега ще го видя....

Как става връзването с тему?

Правиш си поръчка в приложението на Тему, както обикновено. Но за самото плащане влизаш в Кешуей и там намираш Тему, пак ти се отваря поръчката и плащаш.
Аз отдавна го знам това, но просто не пазарувам от повечето сайтове и напълно бях изключила, че за Тему може.

# 1 394
Супер, ще трябва да пробвам. Ама сега нямам какво да поръчвам. Много щуротии накупих, малко ш'съ запрЪ.

Общи условия

Активация на акаунт