Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 355
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 425
# 1 426
  • Асеновград
Здравейте, някой да е поръчвал и пробвал компресиращи кубчета за багаж, които намаляват обема на дрехите?
Ще се радвам на препоръки за кубчета, от които сте доволни.
Ако това наричате кубчета за компресиране https://share.temu.com/DQyc6qqLfqA Да
В предната тема има обстоен отзив.

# 1 427
Миленака, мерси

# 1 428
Здравейте, някой да е поръчвал и пробвал компресиращи кубчета за багаж, които намаляват обема на дрехите?
Ще се радвам на препоръки за кубчета, от които сте доволни.
Ако това наричате кубчета за компресиране https://share.temu.com/DQyc6qqLfqA Да
В предната тема има обстоен отзив.
Да, това.
Благодаря, ще потърся в предишната тема.

# 1 429
На Експрес уан им намерих някакъв телефон в Гугъл и ми казаха да отида да си взема пратката от единствения им офис в града, който даже не бил техен, но имал договор с тях. Въобще не са предлагали да доставят нещо и няма къде да се пренасочи.

# 1 430
При доставка с Експрес Уан може ли да се пренасочва?
Сега за първи път ми идва с тях и се чудя къде ще я запокити.

То при тях няма къде да се пренасочва, 😀, те имат по един офис, но понякога, не всеки път, но оставят пратките по разни магазини, Изипей и подобни.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 20:48 от All Seasons

# 1 431
Когато си писах преди време с Тему - бот и жив човек после, ме уверяваха, че избирали най-близкия до адреса куриер, което не е така, разбира се.
Аз се чудя друго - защо една поръчка до един адрес се дели между двама или трима куриери? Възможно ли е да е свързано с различни складови бази, от които тръгват отделните продукти?

# 1 432
  • Асеновград
Когато си писах преди време с Тему - бот и жив човек после, ме уверяваха, че избирали най-близкия до адреса куриер, което не е така, разбира се.
Аз се чудя друго - защо една поръчка до един адрес се дели между двама или трима куриери? Възможно ли е да е свързано с различни складови бази, от които тръгват отделните продукти?
Преди и аз мислех така. Обаче в последните поръчки имам едни мъжки летни ризи ленени от които в една поръчка са три само по цвят се различават , от един търговец са, а са в две пратки с два куриера. Разбиха ми тотално логиката. Като и тръгнаха уж в един ден.

# 1 433
  • В страната на бурите
Днес получих пратка с Експрес Уан - София. Звъннаха на адреса - дала съм домашен, имаше човек вкъщи и я взе. Добре се получи, че е тежка. От поръчката ми с 3 разделени пратки тази пристигна първа. Другата е от Бокса, тя от днес е в Хъб и вероятно утре ще е в кутия. Третата с пощите е в разпределителен център в София.

# 1 434
Трябва ми помощ за подарък за новородено момче, ще се радвам да споделите ако сте купували нещо подходящо с добро качество

# 1 435
Хм, откакто почнаха да ми пращат с пощите и експреса, забелязах, че с бокса най-бавно тръгва пратката, но пък пристига преди пощите. Сега с експреса доста бързо за два дни тръгнаха да видим как ще стане пристигането и вземането. Офиса им е на тотално неудобно място, почти извън града, а аз не съм шофьор. На домашен адрес няма кой да получи, служебен - работата ми не предполага излизане по всяко време, така че явно ще си я издирвам някъде из града (в магазини или изипей) или в офиса им.

# 1 436
И аз днес получих с експресуан.Получих съобщение по вайбър,че е в офис на изипей.Очаквах,че ще ми я донесат до адрес,както получавам с тях от други сайтове.Пратката в профила си стои на митническо освобождаване.

# 1 437
Имах една поръчка с Експрес Уан. Много се чудех къде ще я метнат – в единствения офис в града или в някой от пунктовете на Изипей. Доставиха ми я до адрес, без никакво предварително предупреждение. Звъни куриерът: „На адреса ли сте...“

# 1 438
Имах една поръчка с Експрес Уан. Много се чудех къде ще я метнат – в единствения офис в града или в някой от пунктовете на Изипей. Доставиха ми я до адрес, без никакво предварително предупреждение. Звъни куриерът: „На адреса ли сте...“

Да и ако не вдигнеш за секунда, върнеш обаждане след минута ти казва: ооо аз съм далеч, вие защо не вдигнахте като звънях? Все едно телефона ми е закачен на врата.

# 1 439
Доста несериозно звучат. Ще споделя и  моя опит с тях като си получа пратките, че са от последните 3-4 дни.
VaniaK, преди 5-6 години купувам прахосмукачка от електронния магазин на Баухаус. Не помня дали нямаше обаждане или се бяхме разминали с тип "Аз съм на адреса, Вас Ви няма".  Издирвах си пратката някъде из промишлените зони с някакъв доставчик "Рапидо" или от сорта. И понеже не съм шофьор, познай как се носи прахосмукачка на ръце, то и такси едвам извиках.

Общи условия

Активация на акаунт