Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 355
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 410
Аз от поръчка с 50% намаление, т.е. Купон 50 лв при поръчка над 100 имам рефънд точно 50%. От 6 лева по-ниска цена на артикула ми връщат три лева.
Предполагам имат някаква схема на изчисление на база това. Аз много гледах и смятах и това ми е единствената логика, защо ми връщат три вместо 6 лева. Тъкмо тръгнах да се ядосвам и видях, че съм ползвала купон за 50% отстъпка.
Да, така е.
При плащане с купон, смятате процента отстъпка и при корекция на цената ви връщат на бази реалната цена, която сте платили.

При купони с 30% отстъпка:
За поръчка от 100лв и купон за отсттъпка 30лв примерно сте платили 70лв.
Ако продукт е поевтинял с 1лв, то това е 1% от общата сума на поръчката (100лв).
Те ви връщат 1% от платената сума - 70ст.

При купони с 50% отстъпка:
За поръчка от 100лв и купон за отсттъпка 50лв примерно сте платили 50лв.
Ако продукт е поевтинял с 1лв, то това е 1% от общата сума на поръчката (100лв).
Те ви връщат 1% от платената сума - 50ст.

# 1 411
При връщане на кредит не е така. Връщат ти, колкото е намалено.

# 1 412
Бъдещи не може да пренасочваш от сега. Само реални пратки шипнати с тях. Нещо, което не се е случило, няма как да го пренасочиш “ей, така, за бъдеще”.
Не, не, аз имах предвид, че имам две поръчки, които са обозначени за пристигане с Бокс Нау, но още не са пристигнали при тях, а са в транзит. Едната вече се вижда при тях като "нова", предполагам до края на деня и другата ще им бъде разпределена, защото гледам, че се движат заедно. Така де, при тях си има иконка на Бокс Нау, затова помолих тези поръчки да дойдат в конкретен бокс. Ако не, ще се оправя де, няма драма.

# 1 413
  • на морето
Извинявам се за въпроса, защото скоро питах, но забравих как се викаше карта за отстъпка на 1 продукт?

# 1 414
# 1 415
Бъдещи не може да пренасочваш от сега. Само реални пратки шипнати с тях. Нещо, което не се е случило, няма как да го пренасочиш “ей, така, за бъдеще”.
Не, не, аз имах предвид, че имам две поръчки, които са обозначени за пристигане с Бокс Нау, но още не са пристигнали при тях, а са в транзит. Едната вече се вижда при тях като "нова", предполагам до края на деня и другата ще им бъде разпределена, защото гледам, че се движат заедно. Така де, при тях си има иконка на Бокс Нау, затова помолих тези поръчки да дойдат в конкретен бокс. Ако не, ще се оправя де, няма драма.

Ясно. На тези могат да ти сменят кутията от сега.

# 1 416

И да похваля магнитните кубчета тип Майнкрафт, децата много се забавляват с тях, а тук са доста изгодни!
Може ли линк?
Благодаря.

https://share.temu.com/Mbtsp4nN2UA
Ето от тук поръчах магнитни кубчета, но 80бр. в момента са изчерпани. Трябва да се проверят обявите, има доста изгодни.

# 1 417
  • София
При доставка с Експрес Уан може ли да се пренасочва?
Сега за първи път ми идва с тях и се чудя къде ще я запокити.

# 1 418
И аз имам една с Експреуан,  да видим как ще се представят.  Но както и да е да не забравяме , че доставката е безплатна .

# 1 419
При доставка с Експрес Уан може ли да се пренасочва?
Сега за първи път ми идва с тях и се чудя къде ще я запокити.
Следя за отговорите и аз. Тотално непознати са ми. За тези ли коментираха, че оставят по магазини и фирми?
Пак имам разделена поръчка на два куриера. Добре поне, че подаръкът за рождения ден на малкия (VR очилата) са дадени на боксноу. Другите неща от поръчката и последната поръчка са дадени на експреса, да видим дали ще успея да си ги получа и в какъв вид. Сериозно се замислям дали да пазарувам и в бъдеще от Тему. Тъкмо щях да ги похваля, че последните пратки ми идват с бокса, след като два пъти се разправях с бота, че пощите са с изключително неудобно работно време.
При тези промоции и отстъпки, май предпочитам да платя примерно 10 лева, но да имам правото да си избера куриера.

# 1 420
При тези цени няма какво да се замислям. Дори и без купони и оферти е евтино, че и с безплатна доставка. Малко трябва да се поспра обаче, че се затрупах с какви ли не щуротии.

# 1 421
Соул, не е особено евтино, ето Redmi A3 (3/64) в Тему намален е 201, а във физически магазин у нас може да се намери и за 150-170 лева. Ако ще го купувам без кредити и купони, даже излиза по-скъпо.
Таблета го взех за 73 лева доплащане вярно, но имах купон и натрупан кредит. Редовната му цена е 212-220

# 1 422
Не говоря конкретно за нещо си, а като цяло. Освен цените, които са със сигурност по-ниски, спестяваш и доставка, която ти е мин. 7-8 лв., дори и да е врамките на същия град.
Но принципно не е задължително да пазаруваш от там, де....на никого не са опрели пистолет в челото.

# 1 423
Някой да има български телефон на Express one, защото на мен ми дава някакъв с код 43?

Опитах се да видя имат ли офиси в моя град и ме прати в Хоуммакс/Баухаус 🤔. Излиза ми като строителен хипермаркет.

# 1 424
Здравейте, някой да е поръчвал и пробвал компресиращи кубчета за багаж, които намаляват обема на дрехите?
Ще се радвам на препоръки за кубчета, от които сте доволни.

Общи условия

Активация на акаунт