Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 371
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 440
Много са зле...ама явно са евтини.

# 1 441
Е, хубава работа, без предупреждение. 😐 Загледах се в гугъл коментарите за Експрес Уан и направо ми настръхнаха косите. То си е живо онче - бонче дали човек ще си види пратките с тях.

# 1 442
Абсолютно. Ако са с наложен, иди-дойде, но не са интереса да си ги вземем е наш.

# 1 443
  • Пловдив
След колко време възстановяват парите след като се върне артикул?

# 1 444
А как става отчитането, че са доставили пратката, ако я метнат в магазин или изипей?
Не се ли води доставена, когато е взета от клиента/ доставена на клиента?

Зависи дали по карта или като кредит. Връщах с боксноу, 2-3 часа след като оставих това, което връщах в кутия на бокса парите бяха по кредитното ми салдо. Ако бях избрала по карта/ сметка, трябваше да чакам да стигне до тях и след това още около 10-14 дни докато преведат на банката и тя на мен съответно. Затова избрах да е като кредит.

# 1 445
Пробвайте на:
02 950 4775
Някой да има български телефон на Express one, защото на мен ми дава някакъв с код 43?

Опитах се да видя имат ли офиси в моя град и ме прати в Хоуммакс/Баухаус 🤔. Излиза ми като строителен хипермаркет.

# 1 446
  • Пловдив
Зависи дали по карта или като кредит. Връщах с боксноу, 2-3 часа след като оставих това, което връщах в кутия на бокса парите бяха по кредитното ми салдо. Ако бях избрала по карта/ сметка, трябваше да чакам да стигне до тях и след това още около 10-14 дни докато преведат на банката и тя на мен съответно. Затова избрах да е като кредит.
[/quote]

Не ми даде да избирам начина за връщане на парите. Изписа ми, че ще ми ги върнат по първоначалния начин - по карта.
Явно ще почакам доста.

# 1 447
Ако на някой Експрес Уан му доставя до адрес, може да се чувства късметлия, обикновено рядко го правят.

# 1 448
Моят робот пристигна, според пощите разстоянието Пловдив-Бургас са го минали за 30мин. и за 5мин. са я приели и обработили.
Системата им май е "когато-тогава", а ние чак и прогнози правим.

# 1 449
  • Асеновград
След като пристигне в склад и проверят артикулите. Понякога и по рано, но това са им условията.
Имам изпратена пратка в събота, още не е пристигнала в склада на Тему, съответно сумата не е налична в кредитното салдо. Ако се пише на съпорта и преди това връщат, но предпочитам да си изчакам, да си проверят върнатите неща.

# 1 450
Поръчала съм кошница за памперси, играчка за количка,одеяло, хавлийка и други нещица. Утре ще дам отзив евентуално .

Трябва ми помощ за подарък за новородено момче, ще се радвам да споделите ако сте купували нещо подходящо с добро качество

# 1 451
Нямам принтер - като пусна заявка за връщане към бокс нау си спомням, че можеше и на ръка да се напише нещо си? Някой може ли да потвърди? Върху пакета ли го пиша и лепя или вътре? Или няма значение?

# 1 452
Трябва да принтваш. Изрично пише, като създаваш етикета. Ако нямаш къде, трябва да идеш до книжарница.

# 1 453
В копирен център или книжарница го искат на флашка или пратено на мейла им. Не става със снимка от телефон.

# 1 454
И аз нямам принтер. В съботен ден си взех пратката, от която зърнах две якета - оказаха се малки. Веднага заявих връщане, но забавих, точно защото нямаше къде да принтирам. Накрая в делничен ден ми принтираха в книжарница.
Да, свалих на телефона и на място им го пратих на имейла.

Общи условия

Активация на акаунт