Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 352
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
От 2 месеца, нищо не принтирам, ако ще връщам с БоксНоу, слагам плика с продуктите, без нищо на него. Куриера си му лепи номерчето, то е същото като пин кода който отваря бокса.
Относно връщането на парите, дори да е по кредит не винаги ги възстановяват като оставиш продуктите. Веднъж е така, веднъж след инспекция.

С пощите, задължително трябва да се принтира товарителницата.

# 1 456
Е как го намират за кого е без нищо на него? Просто нещо си в прозрачен темувски ziplock плик ли? Интересно. Така ще ми е много удобно 🤪

# 1 457
  • София
Е как го намират за кого е без нищо на него? Просто нещо си в прозрачен темувски ziplock плик ли? Интересно. Така ще ми е много удобно 🤪
По номера на клетката. Странно е, но факт. Аз обикновенни връщам в същия плик с който съм получила продуктите или в в друг плътен плик.

# 1 458
То в кутийката има само една пратка. Явно куриера като я взима трябва да я чекира с някакъв четец. Като няма товарителница, принтира си от устройството. Няма как да обърка пратката. Все пак аз не бих рискувала така и си принтиран товарителница.
Пощите нямат принтер и трябва да си носите товарителница.

# 1 459
Да похваля тази жилетка, точно като на снимките
 https://share.temu.com/gHYORDYfLcA
А това яке изобщо не си струва парите
 https://share.temu.com/QlALVm97ugA

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 21:57 от The Invisible

# 1 460
Аз правилно ли съм разбрала,  пратка с Boxnow може да се насочва по всяко време, така ли. В момента ми я дава на митница, ще стане ли?

# 1 461
Ще стане. Звънни им утре след 9 ч.

# 1 462
  • София
Бърз отчет:
Този килим НЕ е като кухненските килимчета. По-къс, по-изкуствен, по-лъскав. Няма да го връщам, че нали ми е подарък от Тему, но словосъчетанието "златен велур" ще го избягвам.
 https://share.temu.com/EccpJfHAFWA

В полунощ си събирам последния кредит и с  корекциите + върнатите сутиени ми се събират 122лв. Огледах се за нова оферта 200% - цъ не бях получила.
Реших да си я потърся с claimcredit и ми излезе, но 102лв., за да ми върнат 80. Ами ОК. Напоръчах чаршафи, че вече се чудя какво. Уж памучни.

Благодаря за инфото за tipli! Събирам в cashway 40лв. и се местя там. По-ми харесаха магазините и офертите им.

# 1 463
  • Лутаща се
Чета от няколко теми насам коментари да куриерите. Само споделям: Кой куриер къде ще остави пратката зависи от населеното място. Аз до момента съм получавала много пратки от Тему със Спиди и Еконт - на адрес. Също много с пощите. Днес за първи път с Експрес уан - на адрес. Но.....живея с малко населено място - село, в близост до град. Тук кутии няма. Пощенският клон ми е на 150 метра разстояние. От тях получавам съобщение, а ако не отида ми звънят - моят тел. номер е записан в техния служебен. Не се познаваме кой знае колко, от скоро живеем тук. Но на село е така.
Куриерите ми звънят, обяснявам как да намерят къщата и дори да не съм в къщи си получавам пратката - просто я мятат през портата на двора и готово.
Мдааааа...........все повече се радвам, че се преместихме да живеем на село. ):

# 1 464
Формата за контакти на boxnow нещо издиша. Дава ми некоректен телефонен номер въпреки, че съм въвел правилния брой цифри. Ще разчитам явно на кутията където я пъхнат. До сега пренасочвах от контактната форма. Ще направя последен опит като влезе пратката при тях дали ще се получи, но не вярвам.
Само споделям за да не се учуди в случай, че на някой друг не му сработи контактната форма. Не търся решение или съвет. Няма драма че ще се разходя малко повече и без това имам нужда от малко движение. Не ми се звъни по телефони и да си лафим с тоя или оня.

# 1 465
Пренасочването става за секунди по телефона, но щом Ви се разхожда…

# 1 466
  • София
Не мога да се справя. За първи път поръчвам с 80/100. Вчера се рових и някак стигнах до менюто за заявка, но от многото търсене не запомних как. Сега пак се мъча, но не мога да го открия. Помощ, моля!

# 1 467
Моля да се напише в следващата тема с най-големите букви:
            CLAIMCREDIT

# 1 468
  • София
Благодаря! За мен трябва и с мигащи букви. Пет пъти го търсих така, но съм изпуснала една буква и не искаше да ми го покаже. А съм чела обясненията, търсих и в първия пост.

# 1 469
Аз току-що си взех и последната част от кредита и... веднага го изхарчих с нова оферта 80/100. Laughing Обаче нещо ми направи впечатление - в кошницата имах 2 плетени зимни шапки, еднакви и от същия търговец, но в различен цвят. Количката за кредити не ми позволи да купя и двете, а да избера само едната - т.е. можех да сменям цвета, затова поръчах само една. Иначе, в обикновената кошница си стояха и двете. На вас случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт