Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 132 874
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 135
Може ли да споделите инфо за играта на Либрес?
Благодаря за новата тема! Милка доста регистрирах и нищо, сега ще пробвам с новите игри, но само такива неща, който си ползваме и хапваме. Ариел, 7days, морени,Libress и може още някоя. Черпя ви и аз виртуално днес нашият мъник става на 6 месеца. Да ни е на късмет новия месец и честито на спечелилите ваучерите, голям късмет си е ! Имам и аз instagram,който ползвах преди за други цели сега ще ми е само за игри😁 да се пробвам и там- tiandejess, който иска да си помагаме с тагване.
Попаднах някъде на нещо за тях, но в интерес на истината сега не го откривам. Ще кача тук ако ми попадне пак, дано не се бъркам или да съм видяла някоя изтекла промоция.

# 136
Не е ли това?
https://www.libresse.bg/nashite-produkti/promotsii/igrai-s-libresse/
Обаче абсурд да се излагам в официалните си профили със снимки или хаштагове на превръзки. Grinning А аз нямам профили само за игри. Май трябва да си направя. Blush Сега ще погледна по-подробно правилата да видя пише ли снимките какви трябва да са.
П.С. Ето. Joy
Пример за снимка:
• Снимка или колаж, на които една жена звъни на приятелката си от тоалетната на
заведението, спешно молейки я да донесе превръзки.
• Мъж, който се прибира вкъщи и пада на колене с пакет превръзки Libresse в ръка в знак на признателност към своята партньорка.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 21:34 от Bobby®

# 137
  • София
Благодаря за споделената игра на Либрес.
Аз не го намирам за излагане и ще обмисля как да се включа.Все пак приятелите и познатите ми знаят,че участвам активно в игри и ме приемат такава,каквато съм -запалена.Също за такива скъпи награди ще трябва да се постараем и да сме креативни.
Късметлийска нова седмица на всички!

# 138
Аз да питам, играта на 7 days само за покупки от Метро ли важи или аз грешно тълкувам правилата?

# 139
  • Телиш/Плевен
Ако ми хрумне идея за снимка, определено ще се включа в играта на Либрес. И аз не го намирам за излагане, но всички възприемаме нещата по различен начин. Един профил имам, няма да си правя отделен за игри, защото не виждам смисъл в това.

MrsPenguinButt, не е само за Метро, просто упоменават, че е възможно участие и с фактура от Метро.

# 140
Всъщност, намерих си начин да участвам така че историята ми да бъде видяна от когото аз реша. Така че може и да се пробвам. Ще помисля. Dyson-и те ме накараха да потърся начин, така че никога не казвай никога. Blush
Аз гледам да не натоварвам много приятелите си с излишен спам. Само в Инстаграм си позволявам малко повече да споделям игри на сторита, но дори и там като мога не го правя. Също така тагвам само моя мъж, една по-близка приятелка и няколко момичета тук от темата.

# 141
  • София
Всъщност, намерих си начин да участвам така че историята ми да бъде видяна от когото аз реша. Така че може и да се пробвам. Ще помисля. Dyson-и те ме накараха да потърся начин, така че никога не казвай никога. Blush
Аз гледам да не натоварвам много приятелите си с излишен спам. Само в Инстаграм си позволявам малко повече да споделям игри на сторита, но дори и там като мога не го правя. Също така тагвам само моя мъж, една по-близка приятелка и няколко момичета тук от темата.

Ако историята не е публична, няма как да я видят от Либрес.

# 142
На 7 days и на Moreni не ми позволява да регистрирам касови бележки. Излиза съобщение, че има проблем с изпращането на СМС!

# 143

И при мен е така.

# 144
При мен няма проблем с регистрирането, но и не спечелих!!!

# 145
Има купон изненада в приложението на Кауфланд, днешния е за 50% намаление на Mentos.

# 146
  • Сливен
Вие сън не спите, да регистрирате бележки 🤣.

# 147
Подарявам моя купон за Ментос, ако някой го иска. Предлагам също донът за 0.69 стотинки и чабата за 0.55 ( тези купони ми се сториха по-интересни). Ако някой ги иска да пише на ЛС

# 148
Някой чака ли продуктовият пакет от играта на Милка?

# 149
Вие сън не спите, да регистрирате бележки 🤣.

Да не ти разправям какво ми е на мен като ме събудят децата в 5:00 часа. То се почва едно регистриране на бележки, сканиране на кодове, тагвания във Фейса и каквото още се сети полузаспалата ми глава.

А за Фейса/ Инстаргам и Либрес - ще се включа с радост, а пък ако на някой от приятелите ми му идва в повече това което поствам там - няма да му се разсърдя ако спре да ме следва или да ми е приятел. Все пак се познавам с тези хора почти цял живот и си ме знаят каква съм откачалка 😀

Като се събуди малката отивам да харча пари 😆  и да пазарувам за дебелариума, че вече и ММ почна да качва килца заради мен.
Ама какво да правя като са толкова примамливи наградите - имам слаб ангел и участвам 😀

Успех на всички с Морени и 7days, защото знам, че там ще ни е борбата.

А за продуктовия пакет - Да, моя мъж 😀 даже звъняхме да питаме и му се скараха, че не били минали 45 РАБОТНИ дни. Та явно това ще се чака

Общи условия

Активация на акаунт