Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 132 872
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 120
Три бележки на кроасаните и нищо. Не знам как нацелвате. Явно не са за мен моментните награди.
За елефант, два продукта ли трябва да се купят? Аз едните не съм ги виждала.
Не си сама. И аз все регистрирам бележки в 7 Days. Надявам се на предните им игри, където имаше и награди, които не са моментни.

# 121
И аз изобщо не успявам в моментните. Днес взех кроасани, защото награда е повече от хубава, но съм си обещала да участвам само веднъж, защото ММ вече не ги яде, а малкия ги хапва с удоволствие в училище като следобедна закуска, но не искам да го тъпча с подобни боклуци, тъй като има склонност към напълняване ( аз нямам склонност, аз съм си дебела 😅). Освен това срока на всички кроасани в КФ беше до март, което ми се струва много малко.
Аз участвам в елефант с един продукт, така и не разбрахме условията. Виж на Морени,въпреки, че няма да спечеля, може да се пробвам повечко пъти- по-ниска миза за участие, и са ми любимите вафли

# 122
1
Ох, купих аз Миражки от Лидл.и гледам...на бележката пише Тунквани бисквити, без да се споменава Мираж никъде... Това приемат ли го според вас или не важи?

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 21:10 от Маргарита Атанасова

# 123
  • Телиш/Плевен
Играта се провежда при закупуване на Миражки или Траяна  в търговските обекти на „Кауфланд България ЕООД ЕНД КО“ КД
За една и съща игра ли говорим?

https://prestigepromo.bg/GoldenMomentsWithMirage/index.php

5. Механизъм на Играта:

5.1 Купи две кутии бисквити Мираж в периода на Играта за минимум общо 3,90 лв. (три лева и деветдесет стотинки). Необходимо условие е закупуването на бисквити Мираж да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон), или една фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД.

5.2 Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, общата сума на касовата бележка, както и номера на касовата бележка, или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД, на интернет страницата www.prestigepromo.bg и автоматично участваш в седмичните тегления на награди – 1 от 100 безжични слушалки или 1 от 100 часовника.

# 124
Играта се провежда при закупуване на Миражки или Траяна  в търговските обекти на „Кауфланд България ЕООД ЕНД КО“ КД
За една и съща игра ли говорим?

https://prestigepromo.bg/GoldenMomentsWithMirage/index.php

5. Механизъм на Играта:

5.1 Купи две кутии бисквити Мираж в периода на Играта за минимум общо 3,90 лв. (три лева и деветдесет стотинки). Необходимо условие е закупуването на бисквити Мираж да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон), или една фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД.

5.2 Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, общата сума на касовата бележка, както и номера на касовата бележка, или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД, на интернет страницата www.prestigepromo.bg и автоматично участваш в седмичните тегления на награди – 1 от 100 безжични слушалки или 1 от 100 часовника.
Май са различни игри,но аз незнам за тази в Кауфланд!

# 125
Играта на Миражки е за всички магазини.

# 126
  • Телиш/Плевен
Ами в сайта на Престиж не видях друга активна игра...

# 127
Благодаря за новата тема! Милка доста регистрирах и нищо, сега ще пробвам с новите игри, но само такива неща, който си ползваме и хапваме. Ариел, 7days, морени,Libress и може още някоя. Черпя ви и аз виртуално днес нашият мъник става на 6 месеца. Да ни е на късмет новия месец и честито на спечелилите ваучерите, голям късмет си е ! Имам и аз instagram,който ползвах преди за други цели сега ще ми е само за игри😁 да се пробвам и там- tiandejess, който иска да си помагаме с тагване.

# 128
  • София
Може ли пак да сподели някой, който е запознат с играта на Капи. Откога започва и може ли линк?

# 129
  • Телиш/Плевен
Може ли пак да сподели някой, който е запознат с играта на Капи. Откога започва и може ли линк?
Започва на 10 февруари.

# 130
  • Sofia
Относно моя казус с изхвърлената бележка:
Понеже в сайта на играта пише, че не приемат сканирани бележки, реших, че няма да стане регистрацията. Свалих си дигиталната бешежка от приложението на Кауфланд и изпратих нея. След проверка, ми я одобриха. Иначе, мъжът ми извади дубликат, но той си на формат А4.

# 131
  • София
Ох, купих аз Миражки от Лидл.и гледам...на бележката пише Тунквани бисквити, без да се споменава Мираж никъде... Това приемат ли го според вас или не важи?

Недейте да подвеждате хората. Само Миражки - без значение е търговският обект. Както писах, за съжаление не можем да избираме наградата, за която искаме да участваме.

# 132

Недейте да подвеждате хората. Само Миражки - без значение е търговският обект. Както писах, за съжаление не можем да избираме наградата, за която искаме да участваме.
Не се четат правилата! Факт! Четете бе хора, не е толкова трудно!

# 133
Може ли да споделите инфо за играта на Либрес?
Благодаря за новата тема! Милка доста регистрирах и нищо, сега ще пробвам с новите игри, но само такива неща, който си ползваме и хапваме. Ариел, 7days, морени,Libress и може още някоя. Черпя ви и аз виртуално днес нашият мъник става на 6 месеца. Да ни е на късмет новия месец и честито на спечелилите ваучерите, голям късмет си е ! Имам и аз instagram,който ползвах преди за други цели сега ще ми е само за игри😁 да се пробвам и там- tiandejess, който иска да си помагаме с тагване.

# 134
Извинявам се на всички за подвеждането. Чела съм правилата на изминала активност.

Скрит текст:
Скрит текст:
[
Играта се провежда при закупуване на Миражки или Траяна  в търговските обекти на „Кауфланд България ЕООД ЕНД КО“ КД

Общи условия

Активация на акаунт