Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 132 866
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 105
В играта без покупка на 7 дейс вече над 10 минути скролвам сцената и няма и няма други кроасани Satisfied  Някой от вас ги е изял, а 7 дейс си трупат трафик Satisfied

# 106
  • София
Скрит текст:
А аз се бях наострила да се регистрирам за тия кани, обаче кой да ти чете че участват само нудъли и забравих какво беше още... Joy Купих кубчета бульони, метнах ги вкъщи, метнах и бележката да отлежи няколко дни докато се наканя... само за да видя че не съм за там, а трябват продукти които не купувам и не ям Grinning

Ако имаш предвид за играта на Маги с награда кана на Филипс - играта свърши. Трябваше да се купят супи или нудли.
 Сега има нова игра на Маги - трябва да се купуват продукти от азиатската им серия.
Знам че свърши, аз преди няколко дни я свърших тая... чак на себе си се чудя понякога Grinning
Купувам от време на време бульоните им и може да се каже нищо друго тяхно, даже не им знам целия асортимент. Не знам защо съм била наумила че за каните е било просто каквото и да е на Маги там за съответната сума, не съм дочела явно. Сегашното не ме блазни особено, защото не са неща които купувам по принцип и няма да ги купя само заради играта.
Аз съм по-зле, защото регистрирах бележка с бульони без да забележа, че не участват. Simple Smile

Къде обявяват печелившите от А1?
Понеже сега видях в приложението,че играта с Алтънбаш вече я няма, както и другата с колелото - наградите са променени.
Специално за колелото в темата често показват печелившите, но така и не съм запомнила каква е страницата. Обаче печелившите получават уведомителен смс и след 1-2 дни Спиди носят наградата на адреса, който е посочен в договора. Нищо не се потвърждава, не се пишат данни. Няма как човек да си пропусне наградата. Wink

# 107
  • Там...
По спомен, печелившите от А1 са някъде в секцията ЧЗВ (често задавани въпроси). Но е безпредметно да се търсиш, както казаха спечелили - пращат смс и изпращат наградата Simple Smile

# 108
В играта без покупка на 7 дейс вече над 10 минути скролвам сцената и няма и няма други кроасани Satisfied  Някой от вас ги е изял, а 7 дейс си трупат трафик Satisfied

Вижте пода, тавана и колоните.

# 109
  • Sofia
От кауфланд вадят ли дубликат на касови бележки? Купих Ариел и докато кажа на сина ми да ми даде бележката, той я смачка и хвърли в буклука с хиляди бележки. И не запомни в кой от трите коша за разделно събиране я хвърлил. Направо побеснях. После му се извиних, ама...

# 110
  • Сф

Горе при прожекторите

# 111
Пробвай да презаредиш страницата ,и при мен не се показваха всички първия път.Аз няма да участвам,не ми харесва наградата Grinning

# 112
  • Бургас
Аз цъкнах едно участие само. Ей така, за спорта!🍀
Кроасаните са пръснати из цялата сцена. Просто върти навсякъде на екрана .

# 113
Мисля да спечеля поне първо място за разсеяност ( явно от игри нищо не печеля). Новак съм тук, зарибих се от случайно спечелен ваучер от лили есента и от тогава абсолютно нищо ( ако не броим прословутите чаши швепс които ми се паднаха от бъга, не от късмет 😕). Та вчера чинно пазарувам от кауфланд на 2 бележки - една с ариел и 1 с морени и always. Регистрирам морени- естествено не печеля нищо и изхвърлям бележката. Регистрирам другата ( с Ариел) в играта за always и разбира се не ми е приета. Ще опитам да я регистрирам правилно сега, но изгубих участието си за always, a бая се насилих вчера да си ги купя 😟. Бяха скъпи и като цяло предпочитам друга марка.
Май игрите не са за мен 🥺

Скрит текст:
А аз се бях наострила да се регистрирам за тия кани, обаче кой да ти чете че участват само нудъли и забравих какво беше още... Joy Купих кубчета бульони, метнах ги вкъщи, метнах и бележката да отлежи няколко дни докато се наканя... само за да видя че не съм за там, а трябват продукти които не купувам и не ям Grinning

Ако имаш предвид за играта на Маги с награда кана на Филипс - играта свърши. Трябваше да се купят супи или нудли.
 Сега има нова игра на Маги - трябва да се купуват продукти от азиатската им серия.
Знам че свърши, аз преди няколко дни я свърших тая... чак на себе си се чудя понякога Grinning
Купувам от време на време бульоните им и може да се каже нищо друго тяхно, даже не им знам целия асортимент. Не знам защо съм била наумила че за каните е било просто каквото и да е на Маги там за съответната сума, не съм дочела явно. Сегашното не ме блазни особено, защото не са неща които купувам по принцип и няма да ги купя само заради играта.
Аз съм по-зле, защото регистрирах бележка с бульони без да забележа, че не участват. Simple Smile

Къде обявяват печелившите от А1?
Понеже сега видях в приложението,че играта с Алтънбаш вече я няма, както и другата с колелото - наградите са променени.
Специално за колелото в темата често показват печелившите, но така и не съм запомнила каква е страницата. Обаче печелившите получават уведомителен смс и след 1-2 дни Спиди носят наградата на адреса, който е посочен в договора. Нищо не се потвърждава, не се пишат данни. Няма как човек да си пропусне наградата. Wink

# 114
RMR, аз съм по същия начин! Вечно недоразбрала с тея игри, ама все се тикам- "барабар Петко с мъжете", дет се вика 😅 за сега извинението ми е, че имаме малко дете, което ми стапя лагерите, но просто съм си разсеяна от винаги! Последно в тая игра на after eight си купих техни продукти от Кауфланд, пък тя била само за Била 🤣 ами здраве да е 🤣 колко пъти съм купувала неща за игри и хоп бележката в коша след касата... ама не се отказвам! Ето днес си купих кроасани, пак нищо не печеля! Ще си отпусна максмално още едно участие, че лятото наближава и това шкембе вместо да изчезва, само става по-голямо с тез игри 🤣

# 115
Фейсбук игра - подарък бебешко килимче за активна гимнастика:
https://www.facebook.com/share/p/15M9XGLbHB/

# 116
Бла бла бла, ще трябва явно да се примирим с коремите че с тези игри е тежко 😂, но важното е да сме здрави и да не се впрягаме много ☺

# 117
Ох, купих аз Миражки от Лидл.и гледам...на бележката пише Тунквани бисквити, без да се споменава Мираж никъде... Това приемат ли го според вас или не важи?

# 118
Ох, купих аз Миражки от Лидл.и гледам...на бележката пише Тунквани бисквити, без да се споменава Мираж никъде... Това приемат ли го според вас или не важи?
Може да пробвате да снимате заедно с продукта. Но конкретно с Престиж нямам опит в това отношение.

# 119
Три бележки на кроасаните и нищо. Не знам как нацелвате. Явно не са за мен моментните награди.
За елефант, два продукта ли трябва да се купят? Аз едните не съм ги виждала.

Общи условия

Активация на акаунт