Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 132 868
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 90
Подкрепям всяка една дума, но остава лошо впечатление от противоречивата информация, която предоставят самите организатори. Не просто беше споменато, цитиран беше техен отговор, че всички кодове се нулират.
Според мен се нулират печелившите кодове, както е при всички игри.  Когато регистрирах код вчера съобщението беше, че трябва да регистрирам още 3 кода за голямата награда. Което означава, че отчита непечелившия код от предишното теглене.

# 91
От вчера се мъча да регистрирам бележка в играта на Мираж, не става и не става ,при вас как е

# 92
  • Сф
От вчера се мъча да регистрирам бележка в играта на Мираж, не става и не става ,при вас как е
няма проблем. Вчера регистрирах.

# 93
Хубава неделя за всички!🍀🍀🍀
От днес❤️

# 94
Картите на Едернед от играта на Куинс в кои магазини сте ги ползвали? Днес децата пробваха да платят в KFC не я приеха.

Картите на Идънред ползвах в Лидъл и Пацони.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 17:57 от Шишона

# 95
  • София
Успешен месец на всички . Колко е хубаво с тези големи награди . Чакам да изтеглят каните на Маги (много я искам) и Майдей за почивката Simple Smile

# 96
  • Sliven, Bulgaria
Честото за хубавите награди! Нямаше ли някаква игра на Маги с награди одеяла, не мога да я намеря?

# 97
Успешен месец на всички . Колко е хубаво с тези големи награди . Чакам да изтеглят каните на Маги (много я искам) и Майдей за почивката Simple Smile
И аз много се надявам за каните. Вкъщи обичаме нуделите, та играх с доста пъти. Дано се поздравим с по една!
В Май Дей не съм играла, но стискам палци почивката в Италия да се падне на някой от форума.
В Аванти Рафаело, малката кутия, са намалени.

# 98
А аз се бях наострила да се регистрирам за тия кани, обаче кой да ти чете че участват само нудъли и забравих какво беше още... Joy Купих кубчета бульони, метнах ги вкъщи, метнах и бележката да отлежи няколко дни докато се наканя... само за да видя че не съм за там, а трябват продукти които не купувам и не ям Grinning

# 99
  • Телиш/Плевен
Честото за хубавите награди! Нямаше ли някаква игра на Маги с награди одеяла, не мога да я намеря?
Заповядай - https://www.nestle.bg/bg/asia_pwg-prize Hug

# 100
А аз се бях наострила да се регистрирам за тия кани, обаче кой да ти чете че участват само нудъли и забравих какво беше още... Joy Купих кубчета бульони, метнах ги вкъщи, метнах и бележката да отлежи няколко дни докато се наканя... само за да видя че не съм за там, а трябват продукти които не купувам и не ям Grinning

Ако имаш предвид за играта на Маги с награда кана на Филипс - играта свърши. Трябваше да се купят супи или нудли.
 Сега има нова игра на Маги - трябва да се купуват продукти от азиатската им серия.

# 101
И аз се надявах на ваучер за гориво от Лукойл, но напразно. Сега чакам Маги, на като знам колко са пъргави от Нестле, май няма да е скоро. В правилата е обявен срок до 18.02.25, така че след 15 дни, евентуано.

# 102
Честити награди Simple Smile
Може да се пробвам в Морени, но без да прекалявам, че не ги харесвам.

# 103

Ако имаш предвид за играта на Маги с награда кана на Филипс - играта свърши. Трябваше да се купят супи или нудли.
 Сега има нова игра на Маги - трябва да се купуват продукти от азиатската им серия.
Знам че свърши, аз преди няколко дни я свърших тая... чак на себе си се чудя понякога Grinning
Купувам от време на време бульоните им и може да се каже нищо друго тяхно, даже не им знам целия асортимент. Не знам защо съм била наумила че за каните е било просто каквото и да е на Маги там за съответната сума, не съм дочела явно. Сегашното не ме блазни особено, защото не са неща които купувам по принцип и няма да ги купя само заради играта.

# 104
Къде обявяват печелившите от А1?
Понеже сега видях в приложението,че играта с Алтънбаш вече я няма, както и другата с колелото - наградите са променени.

Общи условия

Активация на акаунт