Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 135 158
  • 2 157
  •   1
Отговори
# 1 395
Maggi явно ще чакат до последния ден да качат печелившите. От 31 януари не можаха да изтеглят 50 кани. Бележки не се качваха, да кажеш че ги проверяват.

# 1 396
Някой може ли да напише кодовете на бену, че днес съм с "нямаш късмет".
И аз за тези кани се чудех, и си мислех,че явно не печеля,щом не са се свързали с мен досега, а трябва утре да обяват.

# 1 397
Maggi явно ще чакат до последния ден да качат печелившите. От 31 януари не можаха да изтеглят 50 кани. Бележки не се качваха, да кажеш че ги проверяват.

Маги първо се свързват с изтеглените. Искат снимка на бележката и я проверяват. Публикуват имената на всички изтеглени, които отговарят на условия. Т.е. към момента на качване печелившите вече си знаят, че са те. Това се коментира често.  Възможно е да има някой тук, които е получил такъв мейл, но да няма желание да сподели това все още или по принцип.

# 1 398
Престиж качват. Нямаме в часовниците,а така да го искам😞

# 1 399
По стара традиция Престиж пак ме подминаха. Мрън!
Danonino също ме пропускат
Изтеглени печеливши участници в V-та седмица 10.02 - 16.02.2025

1. Е. Енчев - *******9046
2. Р. Рачкова - ******9359
3. П. Низамска - ******7454

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 13:45 от megi_zdr

# 1 400
Минавам да помрънкам за Рафаело. В Милка ще участвам само без покупка. Единственото,с което мога да се похваля е,че спечелих бутилка вино на място в Хепи след попълване на анкетата им.

# 1 401
# 1 402
Четох ОУ на Hell, но не разбрах, може ли да се спечели повече от една награда от един човек?

# 1 403
  • София
Виждам номер като моят в Престиж за слушалки, но чакам предполагам SMS. Може ли, който е спечелил в предходните тегления да каже как става уведомяването.

# 1 404
Виждам номер като моят в Престиж за слушалки, но чакам предполагам SMS. Може ли, който е спечелил в предходните тегления да каже как става уведомяването.
С sms уведомяват. Беше непосредствено след качване на победителите на сайта.

# 1 405
Йее, този път ще мога да играя за Маливче, че с тези игри в специализирани магазини ми идва в повече, особено като ги няма във всеки град.
Пробвах се вече в Queens за мече, ама ще регистрирам и ММ, и ще се надявам на 2 мечета, че двете ми принцеси от сега си дърпат ограчките, та не знам какво ме чака 😀
А в Милката ще се пробвам и дано ме огрее до края на играта. А в Рошен се съмнявам да успея, че в "СПА столицата" са толкова зле, че няма на къде.
Онзи ден намерих магазин където имаше сложени банери за новата игра на Теди и взимам смело аз. Отивам на касата и питам има ли албумчето, че племеника ми е луд на тема Космос и искам да го зарадвам, че живее в Чехия, а то какаво става - Амиии не знаем за такова нещо. Ми то е идвало момчето, ама нищо не ни е казало. И тем подобни оправдания.

Мисля че организаторите на игри ще трябва в скоро време да почнат да слагат и списъци вщс участващи обекти, за да не се мъчим.

# 1 406
Едитвам: Обадих им се и потвърдиха,че съм спечелила часовник. 🥳🥳🥳🥳
Първата ми голяма награда , от тази година. 🥳🥳 От общо 2. 😃 Имам напредък.🫡💪💪

Олее и като моя има, за първи път ми се случва, ама явно не съм аз след като нямам смс. 😭 Ама и с моя късмет, може да съм объркала някоя цифра на номера. Ще почакам и мога да им звънна все пак да ми потвърдят. 😃

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 14:40 от Koshnica

# 1 407
Някой може ли да напише кодовете на бену, че днес съм с "нямаш късмет".
И аз за тези кани се чудех, и си мислех,че явно не печеля,щом не са се свързали с мен досега, а трябва утре да обяват.
Hialy B5 - jW4l
Dove сапун - L5Lr
Lipikar AP+M - VxBZ
Крем Vichy Liftactiv Supreme х15 мл - xPvUI
 Тези съм запазила, но не знам дали важат, ако не са изтеглени от колелото със същия имейл, от който се поръчва.

# 1 408
И мен ме няма в Престиж, дано имам късмет за Рафаело.Да ви попитам в игрите с Ариел на P&G как и кога теглят наградите?И едно голямо мрън и от мен ,май помага,че съм с дъска от Орехите от първото теглене(днес дойде) за тази година!

# 1 409
  • Пловдив
Някой свърза ли се с Мистрал за наградата 1 кг. Елефант?
Или да чакаме те да ни се обадят?

Аз им се обадих днес.
Една много любезна мадама ми каза да и пратя на вайбъра 2 имена и името на магазина, от който е закупен продукта и там щели да пратят наградата, но също каза, че ще се свърже с мен отново, за да каже кога ще ми  бъде изпратена наградата.

Общи условия

Активация на акаунт