Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 520
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 15
Благодарности на всички, които пишат в темата и я правят едно прекрасно място, където желанията се сбъдват!

От играта на Била - коледния им календар - вече мога да се похваля, че ми изпратиха ваучера за гориво (50лв) за ОМВ. Това ми е първи ваучер за гориво. Има ли специфики при ползването му?

Очаквам вече с голямо нетърпение доставката на хумуса от Рибелла. Получих обаждане от тях с извинения и да очаквам 8 хумуса през идната седмица. Техен представител за региона ще извърши доставката. Така процедираха и в една предходна тяхна игра, както бях писала преди.
Друго, което очаквам, както и много хора тук - дъска от орехите.

# 16
  • Сливен
Честита нова тме си месец.
Вчера се свързаха с мен, относно играта на ХУМУС Рибела във Фейсбук - другата седмица, ще доставят наградата.

raliii-Писали сме едновременно за Хумуса. Да, техен представител казха и на мен, 8 кутии.

# 17
  • София
Благодаря за темата!
На аптека Бену от колелото ми се падна Lipikar Syndet ap+ 100 мл, но се оказва, че точно него пък го няма в асортимента или аз не успявам да го открия.. не знам. 🫣 Имам да купувам разни неща от аптека и бих се възползвала по принцип. Да се възползвам и да помрънкам, че нищо не ми се пада, но смятам да се включа в Ариел, Морени, Рафаело, Орехите, май това е засега.https://

# 18
Здравейте успех на всички в игрите през месец февруари искам да Ви попитам дали успявате да си влезнете в старата регистрация на Рафаело или да направите нова Simple Smile

# 19
Най-после организаторите да се раздвижат от към игри. Определено ще се включа в Ариел и Мираж.
Чакам тегленето единствено на май Дей на 10.

# 20
Стела Артоа

# 21
Здравейте успех на всички в игрите през месец февруари искам да Ви попитам дали успявате да си влезнете в старата регистрация на Рафаело или да направите нова Simple Smile
Не успях да влезна в старата си регистрация, но направих нова без проблем.

# 22
  • Sofia
Някой питаше за игра на Здраве - имат игра в Лили дрогерии.

# 23
  • София
В Мираж ще се включа, че ги ядем все още, макар че ги поразвалиха, а и организаторът е читав. Евентуално и с Морени ще се пробвам.

# 24
  • София
Ето я играта на Здраве
https://www.zdravegames.com/

# 25
ММ е с кафемашина от Нестле, с една к.б. Най-накрая да има игра с любимите му бонбони. Печелил е и ваучер от Рафаело, така че пак ще се включи там 😀
Успех на вс. през февруари. В повечето игри ще се включа. Кроасани купувам доста, но поне миналата год. спечелих ваучер 1000 лв.за пътуване (съобщ.беше в спам и го видях след 2 дни).

# 26
А как завъртяхте колелото на бену? Понеже на мен само ми изписва колело и нищо за въвеждане, за да го завъртя?
Благодаря за темата!
На аптека Бену от колелото ми се падна Lipikar Syndet ap+ 100 мл, но се оказва, че точно него пък го няма в асортимента или аз не успявам да го открия.. не знам. 🫣 Имам да купувам разни неща от аптека и бих се възползвала по принцип. Да се възползвам и да помрънкам, че нищо не ми се пада, но смятам да се включа в Ариел, Морени, Рафаело, Орехите, май това е засега.https://

# 27
И на мен колелото на Бену не ми се появява, а исках да го завъртя.

# 28
И при мен е така

# 29
В сайта на Бену като влезеш, излиза съобщение да въртиш колелото, но в същото време излиза надпис, че сайтът е в профилактика и са възможни проблеми при поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт