Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 504
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Регистрирах бележка в "Рафаело" - ако се опитвате да влезете във вече съществуващ профил, заради предишни игри - излизат едни кодове. Програмистите нещо са си оставили ръцете. Отивате да си направите нов профил и тогава ще Ви позволи да прикачите бележка и да изчака одобрение.

4 на 0 за Морени.
1 на 0 за Кроасаните.

1 бележка регнах в Миражките - тъпото е, че не ми дава за коя награда да участвам, а само, че съм се регистрирала успешно. Примерно.. аз искам часовника, още от както го видях, много ми хареса и ми се ще да имам късмета да го спечеля.

Ще взема участие в Ариел.

# 46
  • Б
Пожелавам много късмет и награди в темата. Така като гледам навсякъде ще се включа с по една две бележки . С повече рядко участвам.

# 47
  • София
1:0 за Морени, знам си аз, че нямам късмет при моментните игри.

# 48
Честита нов месец, с пожелания за много късмет! Черпя виртуално малко торта по случай първия рожден ден на сина ми!

Пробвах тази сутрин да регистрирам бележка в Рафаело, но качвам и страницата само се рефрешва. Сега качена ли е, не е ли 🤷♀ при вас така ли става? Писах им имейл, понеже я качих два пъти, понеже мислех, че първия път не съм успяла. Ще кажа какво са отговорили, когато го сторят!

# 49
  • Сливен
Жив и здрав да Ви е рожденика 🫶. И аз "имам" - ама той става на 40 години днес 😁.

Чудя се сега, относно играта на Орехите - регистрирах код на 30.01, като си мислех, че на другият ден ще теглят... Дали е участвала бележката ми тогава или ще участва в следващото теглене? 🤔

# 50
Привет и от мен в новата тема🍀🍀🍀
Днес реших да проверя дали участията се нулират след тегленията в играта на Орехите ( както беше споменато в един пост от предишната тема). Добрите практики в организирането на подобен вид игри/ томболи прилагат натрупване на непечелившите участия за голямата награда. Същото е и при Орехите, имах 2 кода в тегленето на 30.01, с единия спечелих престилка. Днес регистрирах нов код и ми изписа, че ми трябват още 3 за голямата награда. Което означава, че са отчели печелившия код, но останалите са с натрупване до края на играта. Надявах се на този вариант, в противен случай е доста некоректно към всички участници.
Успех в игрите през февруари!🍀🍀🍀

# 51
  • Там...
Подкрепям всяка една дума, но остава лошо впечатление от противоречивата информация, която предоставят самите организатори. Не просто беше споменато, цитиран беше техен отговор, че всички кодове се нулират.

# 52
  • София
Подкрепям всяка една дума, но остава лошо впечатление от противоречивата информация, която предоставят самите организатори. Не просто беше споменато, цитиран беше техен отговор, че всички кодове се нулират.
Напълно е възможно преди следващото теглене да нулират кодовете, нищо не би ме изненадало вече. Аз засега спирам с техните продукти докато не се изяснят правилата. Имах 6 кода, нищо не спечелих и ако действително ми нулират всички кодове.....

# 53
Благодаря за темата! Ще се включа в Морени и Рафаело.

# 54
Да ви разкажа колко съм възмутена от наглостта, която ми се случи днес. Бях спечелила от Фейсбук игра на Софарма си к-кт техни добавки. Отивам днес в Еконт да си взема пратката, кашонът беше видимо отварян и кутията с детски близалки за гърло, напълнена с някакви билкови бонбончета Алпи. Толкова бях изумена що за хора има....Управителката реши да ми възстанови сумата за близалките и да се приключи, а аз с кашлящо дете, гледах да си тръгна, но май трябваше цялата пратка да рекламирам.

# 55
BulMag раздава подаръци всеки месец, с регистрация:
 https://bulmag.org/pages/30-godini-blizo-do-vas

# 56
  • София
Изпращам януари с 5 награди-доволна съм.
denitsa_85 може ли да снимате какво сте получили и какво е трябвало да получите?
От Престиж всички ли си получихте ваучерите за ФФ?
Спечелен на 02 декември -утре ще станат 2 месеца чакане.
Днес ходихме в Кауфланд и Фантастико -Орехите по 10-12 лв
Взех 7 дейс и Алуейс
Ще се включа и в Морените.

# 57
Ето снимки от играта и правилата и "изненадата" в кашона
.

# 58

https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/luminous-cashback-promo

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 17:18 от magy_b

# 59
Уж четох правилата на Булмаг, а не разбрах с една регистрация за всички тегления ли участваш?  Едва ли ходиш всеки месец да се регистрираш 🤔
BulMag раздава подаръци всеки месец, с регистрация:
 https://bulmag.org/pages/30-godini-blizo-do-vas

Общи условия

Активация на акаунт