Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 135 197
  • 2 157
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Под Слънцето
Изрових от шкафа една  дъска на Старопрамен. Запомнила съм, че е от Шуменско, що ли.. Та 18 х 25 см. И не мисля, че е по-добра от тази, която раздават от Орехите

Скрит текст:

# 1 546
Топси, по-добро е дървото на Старопрамен (имам я и нея). На Орехите е бамбукова и както вече казах ми дойде счупена

Това парче по цепката е почти разделено като вдигнеш дъската от плота.

# 1 547
Аз я пробвах днес. С обикновен нож, не пластмасов. 🤣
Веднага се наряза. Явно не е лакирана изобщо.

# 1 548
  • Под Слънцето
Беки, връщай на подателя с рекламация веднага още сутринта. Ест., за тяхна сметка. Не  спечелих дъска, ни престилка, но има цял месец още . А има и голяма вероятност да удължат играта.
Аз  3 седмици се разправям за моята награда от тях.  Наистина се надявам да си я получа цяла и оригинална. Wink

# 1 549
Писах им мейл и пратих снимки - нямам отговор още и утре ще звъня.
Да не говорим, че това ми е дъската от второ теглене. От първото още не съм я получила Joy

# 1 550
Днес някой да е получавал имейл за кана от Маги?

# 1 551
Понеже никой тук не ми отговори относно наградите ваучер в GFK (YouGov Shopper) пускам инфо,което получих на мейл от тях,ако на някой му е интересно.Предишния път дойде буквално за 1-2 дни,сега явно ще са повече,ще пиша като дойде ,ако се сетя.Надявах се преди 8.03...

Скрит текст:
Срокът за изпълнение на поръчките е от 5 до 6 седмици след получаване на поръчката в системата, като той е еднакъв за всички артикули от електронният ни каталог. Понякога този срок може да е по-кратък или по-дълъг в зависимост от наличностите.
Ваучерите, които се предлагат в каталога ни в момента са физически за физическите магазини Технополис, Практикер и Зора.
На ваучерите за магазини Технополис и Практикер има сложен печат от магазина с дата на валидност, която можете да видите във всеки един момент!
Когато се изпраща ваучер на магазини Зора той е придружен с Протокол на който е записан срокът на валидност.
Физическите ваучери за суми до 50лв. се изпращат с препоръчано писмо по БГ пощи, а ваучери за суми над 50лв. се изпращат с куриерска фирма Спиди до удобен автомат / офис като колегите задължително се обаждат по телефона предварително.
Домакинството няма разходи по получаването на пратката си независимо дали се получава от колегите от чужбина или от наша страна.

# 1 552
  • София
Да ви споделя и моята награда с Орехите, видях във второ теглене като моя номер, без да са ми изпратили SMS и си видях , че имам с един код по малко ....от регистрираните...писах им през Месинджър, провериха и след 2-3 дена ми отговориха, че ми изпращат наградата... Вчера ми я изпратиха и днес я получих, но и моята дъска е счупена.

# 1 553
Е, дъската е супер. 24 см малко ли ви се виждат. 😃😃😃
.           Ами тя женската лакомия е всеизвестна 😁😁😁😁😁(това със сантиметрите ме усмихна много )

# 1 554
На Хайнекен кенчета трябва да са промоционални,нали?

# 1 555
  • Пловдив
Пак се връщам към ИГ. Участвам вече само с 1 коментар. Ако след няколко дни видя играта, може да сложа втори.
Току-що, участвайки в една игра виждам потребител, който е написал 88 (словом:осемдесет и осем коментара), едно след друго. Направих си труда да ги преброя. Е, как става този номер, никога няма да разбера!? Нас на втория, третия коментар ни ограничават...

# 1 556
Явно нищо не се е променило, не помня вече като се регистрирах колко време събирах точки за карта Практикер, после 2-3 месеца я чаках. Пуснах заявка за изтриване на профила и им писах като влязат в 21 век да ми се обадят. 😃🤦
Понеже никой тук не ми отговори относно наградите ваучер в GFK (YouGov Shopper) пускам инфо,което получих на мейл от тях,ако на някой му е интересно.Предишния път дойде буквално за 1-2 дни,сега явно ще са повече,ще пиша като дойде ,ако се сетя.Надявах се преди 8.03...

Скрит текст:
Срокът за изпълнение на поръчките е от 5 до 6 седмици след получаване на поръчката в системата, като той е еднакъв за всички артикули от електронният ни каталог. Понякога този срок може да е по-кратък или по-дълъг в зависимост от наличностите.
Ваучерите, които се предлагат в каталога ни в момента са физически за физическите магазини Технополис, Практикер и Зора.
На ваучерите за магазини Технополис и Практикер има сложен печат от магазина с дата на валидност, която можете да видите във всеки един момент!
Когато се изпраща ваучер на магазини Зора той е придружен с Протокол на който е записан срокът на валидност.
Физическите ваучери за суми до 50лв. се изпращат с препоръчано писмо по БГ пощи, а ваучери за суми над 50лв. се изпращат с куриерска фирма Спиди до удобен автомат / офис като колегите задължително се обаждат по телефона предварително.
Домакинството няма разходи по получаването на пратката си независимо дали се получава от колегите от чужбина или от наша страна.

# 1 557
Да се похваля с първа печалба от ИГ. Вярно ароматна свещ е, не е кой знае какво, но дано отключи късмета за годината.
Иначе тези дни регистрирах за Ариел за пералнята, Милка за настолните, КК бях събрала кодове и в още ИГ игри.

# 1 558
От сутринта Simple Smile

Милка, 7дейс и морени не ме обичат.
Ще пробвам още няколко пъти за настолните игри, защото много играем

# 1 559
  • пловдив
[/b]quote author=JustMila link=topic=1736441.msg49335631#msg49335631 date=1739954929]
От сутринта Simple Smile

Милка, 7дейс и морени не ме обичат.
Ще пробвам още няколко пъти за настолните игри, защото много играем
[/quote]

Колко точки имахте натрупани?

Общи условия

Активация на акаунт