Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 134 749
  • 2 157
  •   1
Отговори
# 765
От скоро започнах да се включвам в игри в Инстаграм.  Включвам се само с един таг и съответно нищо не съм печелила. Simple Smile
Включих се в 7 days, Морени - нищо. Спирам с по 2 бележки, защото техните продукти не са ни от любимите.
Включих се в Ариел и Олуейс, защото ги ползвам и то с по 1 бележка, ако имам късмет и тя ще е достатъчна.
От Орехите спечелих в първо теглене дъска и повече не съм се включвала. Ако се продават престилките на сносна цена може да си закупя, но саламите им нещо не ни допаднаха.
Успешен месец на всички!

# 766
В игрите на " Розали" участвах редовно, спечелих книга веднъж- информираха ме по имейл. Върнах информация с данни за доставка ...до там ...нищо не получих.

# 767
Cappy и днес май няма да стартират.
Някой беше написал, че ще има игра на Chio от 3-ти. И нея не намирам.

# 768
Ужасно отношение от тяхна страна Sad Благодаря за отговорът

В игрите на " Розали" участвах редовно, спечелих книга веднъж- информираха ме по имейл. Върнах информация с данни за доставка ...до там ...нищо не получих.

# 769
  • Пловдив
Здравейте, в Инстаграм с колко коментара участвате в дадена игра и няма опастност от блокиране? Последния път с 5 коментара и ме блокираха. Вярвам, че когато човек има късмет и с 3 коментара ще спечели. Случи ми се веднъж така преди 2 години с 3 коментара спечелих. Но ми е интересно вашето мнение и наблюдение какво е?
По 5 коментара, късметлийка! Вчера, когато пушех на терасата, това е на час-два, си избирах игра и слагах само х1 коментар. И о, изненада, профилът ми е ограничен до 12 Февруари... А продължавам да виждам потребители, които тагват многократно, n пъти.

# 770
Здравейте! Някой да е получил нещо от Маги за каните? Дали публикуват директно или първо се свързват?

# 771
Здравейте! Някой да е получил нещо от Маги за каните? Дали публикуват директно или първо се свързват?
Първо се свързват с късметлиите, които трябва да им изпратят бележките.

# 772
Подарен

Ако някой го иска

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:52 от mistbo

# 773
Има печеливши в Карлсберг от Лидл. Успех! За мен нищо, освен, че запознахме безалкохолната бира, супер е!

# 774
В КК апа има нови седмични награди

# 775
  • Сливен
Прави ми впечатление, че КК качват нови награди, къде през 1 седмица, къде през 2 и гледат май да не са едни и същи.

И малко спам :
Скрит текст:
Снощи  "Опитахме" 😅, един от видовете хумус на Рибела - страхотен е 🤩

# 776
  • у нас
На Рибела хумусите са много вкусни, само тях купувам. За съжаление съм пропуснала играта.

# 777
И аз малко да помрънкам ... че от никъде нищо ... Включих се и в Рафаело ... днес ...

# 778
Включих се в морените 2 пъти и нищо - спирам вече...

Може да се пробвам веднъж и с кроасаните,но съм 99.9% ,че нищо няма да ми се падне.

Забелязах,че едни и същи хора печелят моментните награди в няколко игри,много голямо съвпадение 😂😂

# 779
Да се похваля и аз 😀
Най-накрая и моето мрънкане ми се отблагодари с желаната награда - телефон

На седмото небе съм. Чак не мога да повярвам на късмета си.
Явно мрънкането тук много помага Stuck Out Tongue Winking Eye
Еееее, браво, много се зарадвах! Честита желана награда и само хубави хора да ти се обаждат! Честити награди на всички,много настроение и късмет тази седмица в игрите, а и по принцип!

Общи условия

Активация на акаунт