Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 132 925
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Днес получих мейл, че печеля от анкетата на Лидл. А онзи ден изхвърлих бележката. Чудех се защо съм я прибрала при другите, защото беше само с плодове, зеленчуци и хляб. Сега вече схванах, но е късно..😀😀 Реших да се оплача и да ви пожелая много желани награди през новия месец. 🌼🌼

В Лидл не се играе с конкретни бележки.
В имейла, който сте получили, би трябвало да са ви написали да изпратите каквато бележка имате.

# 196
Здравейте! Днес получих мейл, че печеля от анкетата на Лидл. А онзи ден изхвърлих бележката. Чудех се защо съм я прибрала при другите, защото беше само с плодове, зеленчуци и хляб. Сега вече схванах, но е късно..😀😀 Реших да се оплача и да ви пожелая много желани награди през новия месец. 🌼🌼

В Лидл не се играе с конкретни бележки.
В имейла, който сте получили, би трябвало да са ви написали да изпратите каквато бележка имате.
Благодаря на всички за бързите отговори. Ще пробвам с друга бележка. 😊

# 197
  • Сливен
Да, така е - не искат конкретна бележка.

# 198
Престиж ме учудват. За първи път виждам да се теглят награди на третия ден на играта. Разбира се ако не е грешка!

# 199
Имам може би тъп въпрос, но как "се открива" това сърце във форума? 😂

# 200
  • София
Всички ли си получихте пуловерите от Нутела? Моят го няма още Simple Smile

# 201

Трябва да откриете темата с дерматолога д-р Иван Пеев, Темата е част от група "Онлайн консултации". Като скролнете на първа страница на темата, ще видите едно сърце, което е като банер рекламен. Кликате та него и ви отвежда н тайната тема.

# 202
Престиж ме учудват. За първи път виждам да се теглят награди на третия ден на играта. Разбира се ако не е грешка!
И на мен. Но броя награди спрямо дни е горе долу пропорционален спрямо тези за седмица. Ще видим ще има ли победители днес.

# 203
За тези,които спечелиха от Морени и 7days, като се обадихте на номера само домашен адрес ли искат и казват ли кой куриер ги носи? Не си спомням от стари техни игри кой куриер носеше наградите,че от европът съм недоволна на ента степен. При спечелена награда от иг, чаках цял ден вкъщи, когато ми пратиха смс и не дойдоха. Като звъня никой не вдига,а като кажат,че ще дойдат или идват по никое време или не идват,а сред това казват,че могат да дойдат чак следващата седмица.

# 204
  • София

Трябва да откриете темата с дерматолога д-р Иван Пеев, Темата е част от група "Онлайн консултации". Като скролнете на първа страница на темата, ще видите едно сърце, което е като банер рекламен. Кликате та него и ви отвежда н тайната тема.

Търсих не само на първа страница, ами до 30-та, но сърце не откривам... Thinking

# 205
Още на първата страница го намерих аз. Изчакайте рекламата да зареди. Не е сърце за цъкане, а на мястото на рекламите, които попринцип излизат

# 206
Рени, ето така изглежда:

Цакъш на него и ти отваря темата. Blush

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 15:15 от Bobby®

# 207
Здравейте! Включих се в Рафаело, Морени и 7 дейс. Планирам да се включа и в играта на Маги Азия. В играта на Рафаело достатъчно ли е да се качи бележката и да бъде одобрена? Трябва ли още някъде да натисна или автоматично при събрани точки се участва в томболата?

Благодаря предварително.

# 208
Честито на всички спечелили и късмет на останалите! 🍀 Мисля да се включа
в 7days и морени.Изкочи ми тази игра в фб, ако има фенове на марката😊

# 209
Здравейте! Включих се в Рафаело, Морени и 7 дейс. Планирам да се включа и в играта на Маги Азия. В играта на Рафаело достатъчно ли е да се качи бележката и да бъде одобрена? Трябва ли още някъде да натисна или автоматично при събрани точки се участва в томболата?

Благодаря предварително.

Изписа ли нещо като качихте бележката.
При мен пише, че няма качени бележки, а аз няколко пъти опитах.

Общи условия

Активация на акаунт