Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 135 222
  • 2 157
  •   1
Отговори
# 1 095
Както нямаше печеливши в Морени и 7days, изведнъж паднаха накуп 2те дневни награди.
Най вероятно е хакната.
Снощи по същият начин беше.

# 1 096
  • София
Къде мога да видя победителите в играта на Lava Bear, трябва да е приключила вече.

# 1 097
В Кауфланд Спагетини с различни вкусове са на промоция. Около  2.60-2.80 лв. са. Две бройки точно става за играта. Надявам се че са от участващите продукти, защото купих от тях.

# 1 098
Къде мога да видя победителите в играта на Lava Bear, трябва да е приключила вече.

Публикуваха ги още в деня на тегленето, но вече не се отваря. Изтрита е информацията.

# 1 099
  • Под Слънцето
Ей, малко съпорт за Орехите?
Сега искат да им покажа  разминаването в наградите при първоначалната информация.
Някой помни ли в коя предна тема да поровя?

# 1 100
  • София
Ей, малко съпорт за Орехите?
Сега искат да им покажа  разминаването в наградите при първоначалната информация.
Някой помни ли в коя предна тема да поровя?
В януарската тема коментирахме.

# 1 101
# 1 102
  • София

На 30 стр в януарската тема

# 1 103
  • Под Слънцето
Благодаря ! Тъкмо я отворих и зачетох да търся ..
Свалям вашите снимки и ги пращам по вайбър на момичето от Белла.

# 1 104
  • София
Някой участва ли във викторината на Рибелла във фб, имам 14 правилни, нямам идея къде съм сбъркала, исках да видя крайното класиране, но пише да се търси по псевдоним, кое е псевдоним според тях?

# 1 105
  • оттам, откъдето започва България
Не съм виждала тук да е споделяна тази игра на Рибелла във фейсбук и не съм участвала.

# 1 106
  • София
Не съм виждала тук да е споделяна тази игра на Рибелла във фейсбук и не съм участвала.

Споделяна е, иначе щях да сложа линк, пускам я пак:

https://www.facebook.com/share/p/18ZkgNJdwt/

Но печелят топ 15, ще дам и мъжът ми да го попълни, ако разбера на кой въпрос бъркам.

# 1 107
  • Телиш/Плевен
В Кауфланд Спагетини с различни вкусове са на промоция. Около  2.60-2.80 лв. са. Две бройки точно става за играта. Надявам се че са от участващите продукти, защото купих от тях.

Да, участват. Hug

# 1 108
Аз участвах, в ден 1. Имах 14 верни, тогава бях първа в класирането. Попълвах ей така за отмора, не съм търсила отговорите. После видях, че спряха играта, пак я пуснаха. Знам си грешката, която е баламска и награда получих тогава за верен отговор Sweat Smile
Някой участва ли във викторината на Рибелла във фб, имам 14 правилни, нямам идея къде съм сбъркала, исках да видя крайното класиране, но пише да се търси по псевдоним, кое е псевдоним според тях?

# 1 109
  • оттам, откъдето започва България
Niya-, благодаря ти, че сподели играта! Simple Smile
Няма да участвам, тъй като наградата не представлява интерес за мен.

Общи условия

Активация на акаунт