Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 130 581
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 1 980
Хаха, отново греда с бележка от.Билла - бележката ми е с една цифра и естествено не я приема за игра. Утре ще звъня на обявения телефон, но едва ли ще има резултат. И без това не ми е любимата верига, за игри съвсем отпада.

# 1 981
Звъняла съм за такива бележки и са ми казвали да добавя нули до достигане на символите, но едните казваха преди цифрата, а другите искаха след, така че по-добре питай Simple Smile

# 1 982
  • София

ПП. Още нещо да питам имам кодове на Кока Кола, които са от стъклени бутилки и не ми ги приема приложението. Излиза следния текст :
Благодаря.

Видях, че нещо ги няма и по заведенията... или поне на местата, на които аз съм била. Възможно е да пуснат отделна игра само с кодове от стъклени бутилки и те да бъдат като отделна валута в приложението. Поне логично така си го обяснявам, пък да видим.

# 1 983
През лятото/ есента май имаше игра с кодовете от бутилки, доста се писа тук в темата. На Ваше място бих си ги запазила, може да пуснат пак. Аз им пиша в Инстаграм, когато не хваща код или има проблем с приложението, отговарят бързо Simple Smile

ПП. Още нещо да питам имам кодове на Кока Кола, които са от стъклени бутилки и не ми ги приема приложението. Излиза следния текст :
Благодаря.

Видях, че нещо ги няма и по заведенията... или поне на местата, на които аз съм била. Възможно е да пуснат отделна игра само с кодове от стъклени бутилки и те да бъдат като отделна валута в приложението. Поне логично така си го обяснявам, пък да видим.

# 1 984
 Вчера регистрирах един хартиен код, прие го.

# 1 985
Пишете в контактната форма от приложението, ще проверят 😉

# 1 986
Хел няма ли да обявяват печеливши? Само в профила ли ще се отбелязва?

# 1 987

Това се появи сутринта. Още е празно, но все пак ще го има.

Редактирам се,качиха ги.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 10:38 от Shu34

# 1 988
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Рафаело изпращат имейли,с ваучер съм.

# 1 989
При мен се оправи, явно нещо оправят по сайта. Сега са ми нормалните бройки кодове.🙂

# 1 990
В Хел има поне един повтарящ се за съботните награди. Значи те просто хващат и теглят от регистрираните кодове, и могат да уцелят някой повече от веднъж. Нещо не е обмислено.

Никога не съм мрънкала, нооо вече ще, години не са ни теглили от игрите с покупки на Фереро, време е😀

# 1 991
  • Елхово

Морени с Европът!

# 1 992
Според мен се трие при нарушаване на правилата,доста хора не ги четат обаче.Реферали,размени,продажба,реклама на сайтове и хазарт,редовно се прокрадват.
Вкъщи сме страшни фенове на настолните игри,само ескейп играта нямам,но бях сигурна че ще ги спечеля още като видях че са единствена награда.От вчера е.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 12:17 от Лещичка 💙💚

# 1 993
Скрит текст:
Качих бележка за играта на Fairy на P&G в събота или неделя. По принцип до сега съм чакала по един ден да я одобрят - толкова пише и в условията. Вие имахте ли забавяне?

Благодаря.

Аз чакам от 13.02

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 14:24 от ~Mockingbird~

# 1 994
В Хел има поне един повтарящ се за съботните награди. Значи те просто хващат и теглят от регистрираните кодове, и могат да уцелят някой повече от веднъж. Нещо не е обмислено.

Никога не съм мрънкала, нооо вече ще, години не са ни теглили от игрите с покупки на Фереро, време е😀
Къде ги видяхте? На мен в печеливши не ми излиза списък.

Общи условия

Активация на акаунт