Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 414
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
змейковица, това е супер странно с номерата. Сигурна ли си, че е било края на предния месец? Аз вече имам потвърждения на връщания от 05 и 06.02.

Сигурна съм, преди 01.02. беше. Бяха ми се събрали повече връщания - все се оплесква нещо в такива случаи...
Вчера получих потвърждение за връщането, което направих за първи път на моя "Гоше" на 04.02 и затова се разтърсих

Благодаря за линка за черните СК - взех ги за свеки, дано й харесат

# 616
  • София
Таниски изчистени или с щампа?
Харесвам и имам няколко на EINSTEIN & NEWTON. Отговарят си на размееите, но са с щампи.

# 617
Предпочитам изчистени, става и с нещо дискретно по тях.

# 618
Lascana сутиените как вървят с номерацията?

Основно мв интересува подгръдната. Аз съм 70, но някъде ми стават и 75. Другаде обаче 75 са ми големи и на най-стегнатото. Не знам кой номер да си поръчам 😂

# 619
  • Сливен
Ако съдя по бикините са уголемени поне с номер

# 620
Като цяло са малко уголемени. Има вероятност и 70 да ти е голямо Grinning

# 621
Ах лелелеее 😂😂😂
И за чашките ли важи?
Направо ме хвърлихте в тъча Joy

# 622
  • София
Здравейте, въпрос към поръчвалите -  скоро си поръчах от сайта дънки на liu jo (с цип отстрани е модела) размер 28. Оказаха се големи и за жалост трябваше да ги върна. Въпросът ми е на тази марка отговарят ли си номера на дънките - аз съм размер М, тоест дънките трябва да са 38 или 28 (в зависимост от вида номерация). 28-ми номер нали отговаря на М , а не на Л? Принципно питам... за марката guess отговарят ли си номерата на дънки и панталони  също? Благодаря

# 623
# 624
  • София
За мен сутиените на Lascana си отговарят на номера. Както и банските.

# 625
Ей, измъкнаха ми дънки Calvin Klein за 58 лв под коса …пу..

Взех това.

А тези не изглеждат никак зле за 85лв.
https://m.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/niski-maratonki-heritage- … _campaign=product

# 626
  • София
Gipsy кожено яке 'Fahira' в Зелено, със сваляща се качулка , размери С и М. предполагам и код може да се ползва https://www.aboutyou.bg/p/gipsy-by-mauritius/prehodno-yake-fahira-20965016

# 627
Здравейте, въпрос към поръчвалите -  скоро си поръчах от сайта дънки на liu jo (с цип отстрани е модела) размер 28. Оказаха се големи и за жалост трябваше да ги върна. Въпросът ми е на тази марка отговарят ли си номера на дънките - аз съм размер М, тоест дънките трябва да са 38 или 28 (в зависимост от вида номерация). 28-ми номер нали отговаря на М , а не на Л? Принципно питам... за марката guess отговарят ли си номерата на дънки и панталони  също? Благодаря
Аз имам LJ,размер 28 и си отговарят.Този номер дънки нося обичайно..За дрехи съм S или 36.

# 628
Скрит текст:
това нормално ли е за вас
Аз получих вчера Найковете,но са умалени с един размер,и са подходящи за тесен крак според мен.Кожата беше дървена за мен,спрямо други модели които имам.

# 629
Аз съм си предвидила да е по голям размер. За кожата, хм, ако изобщо ги получа, ще преценя
И якето Вила пътува още. Странно

Общи условия

Активация на акаунт