Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 376
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 705
За аутлета сега проверявах
10ivomila, monizen10 - работеха и двата
BALLAN10 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 19.02.2025 г.

# 706
Днес взех двата размера от якето с пух Вила, дънки и двата чифта кецове Найк и лилавия Адидас.
Якето е чудно, оставям си по- малкия размер, много леко, добре капитонирано , идва ми до коляно, а бе- много ми хареса.
Дънките дойдоха мерени- подвити и с разкопчан цип, но ми стоят перфектно и ги оставям.
Кецовете не са зле. Найк са умалени, връщам ги, езикът им е с един жълт дунапрен, което ми навява мисли, че е пожълтял от старост, лилавите Адидаси оставят гаден лепкав слой по ръцете при пипане на подметките,  и някак ми идват дървени, усещам едно подпиране под кокалчето на глезена, та
май и те ще си ходят.Найк бяха в транспортна кутия, Адидас- в синя оригинална.

# 707
Киф, роклята е прекрасна. По какъв начин те прави дебела? Твърде е разкроена и надиплена, което придава обем, или е друго?
Че и на мен ми е в "любими" Simple Smile

Зимна роза, не знам, не се харесах с нея и това е! Също така и леко намачкана стоеше в долната част. Децата направиха криви физономии като ме видяха с нея Simple Smile Тази бледата, която взех скоро https://www.aboutyou.bg/p/vera-mont/roklya-za-kokteyl-18132006 е много по- хубава, особено материята.

# 708
Здравейте. Пак много сте писали. Как успявате,не знам?! Прочетох 30тина страници. Nike Blazer си е такъв езика още от онова старо време. А този модел е нов на около 2г мисля Jumbo се води. То даже отвътре на малкото етикетче трябва да си пише година на производство. За тесен крак са тези. Имам високите,те като че ли са по-широчки отпред. Утре 14-ти ще има намаление. Него чакам от месеци Simple Smile

# 709
За аутлета сега проверявах
10ivomila, monizen10 - работеха и двата
BALLAN10 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 19.02.2025 г.

Е аз като питах днес по-рано...10силвия..налЕ..пък сега ги извади....късно е чадо, лопна мандалото...поръчах вече..

# 710
# 711
  • Пловдив
Утре 14-ти ще има намаление. Него чакам от месеци Simple Smile
Аз се надявам да е от онези хубавите намаления с код за 50% на всичко Grinning

# 712
Има ли такова Simple Smile?

# 713
Tи като каза, че не бачка и веднага ги коригирах, ве Grinning
https://bg-mam.ma/p/1736445/49305576

# 714
Голяма си..чапла Начи...кой да се сети назад да чете..кой..питам????
Grin
За в бъдеще да не се повтаря...щот няма да съм ти прЕателка веч...Joy

Мъжо мери..боцкал му на врата единия пуловер Rolling Eyes..синия с 80% вълна....

# 715
  • Пловдив
Предишните 2 години имаше. Едното беше февруари, другото - април Simple Smile

# 716
Аз като рефрешна страницата на браузъра и така или иначе ми минават през погледа всички постове, ама де да се сетя, че през телефона може по-трудно да се виждат промените. Не става ли да я отмениш по телефона и да поръчаш наново? Аз мислех, че си ги видяла тогава.

А инак, мъжовете са така с деликатна кожа. Хич не обичат да им боде Sweat Smile

# 717
Само 1 бр.беше..не става.
Как ще ме компенсираш ся...не знам..не знам....

Като са с деликатна..нека мръзне.

# 718
Земи му оня с 20% алпака. Тя е мека, другата вълна е малко и няма да се усеща.

Утре специално за теб ще поръчам намаление Heart

# 719
  • гр. София
Киф, явно не е била твоята рокля.
Пожелавам ти следващата да е! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт