Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 343
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 795
YASMIN25 и Yoanak25, но махат тяхната екстра, ако я има. Вие си избирате кой да ползвате.

# 796
  • гр. София
Тъкмо сутринта четох, че Маркъл Корс на Седмицата на модата в Ню Йорк е представил колекцията си есен/зима 2025.
Обувките му, за които сте дали линкове по-горе, поне са кожа. Че сега точно разглеждам пролетни обувки и сандали (за обща култура; не са ми нужни) и гледам едни версачета на редовна цена 500 лв., а направени от балатум. Евгасимус изродщината! Сигурно е по-луксозно да ти се спарват краката в 500 лв., отколкото в 50.

# 797
Аеро, мерила ли си ги ботите на Фурла, подстрекателко такава Grinning

Не съм. Сега за сефте поръчвам, освен ако някой не си е върнал старите галоши ще ги пробвам. Малко съм скептична вече, откъм последни номера. Знаеш защо Simple Smile

# 798
  • гр. София
Гледам в момента раздел "класически дамски боти", селектиран на "естествена кожа". Доста прилични цени има. Там, където няма екстра, може да се приложи код и съвсем добре да дойде като цена. Разгледайте, ако са ви нужни такива обувки.

Ред.: има и намалени тениски на РЛ.
Я да видим ще мога ли целия раздел да пусна:
https://www.aboutyou.bg/b/shop/lauren-ralph-lauren-5472?category … 17&sort=price_low

Ред. 2: тук пък има добре намалени сютЮени (не съм носила от тази марка и не знам дали са хубави):
https://www.aboutyou.bg/b/shop/s-oliver-70424?category=92530&sort=price_low

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 17:13 от Зимна роза

# 799
Да добавили са още неща с 40% но само малки номера са останали. Но на някой са махнали основното намаление и да оставили само екстрата. Който носи 36 е късмотлия. Sorel имат добри цени,Panama Jack също. Ровене си трябва има хубави неща,стига портфейла да е дебел. Аз си гледам електоуреди,че това ми трябва за момента Simple Smile Дрехи бол,папуци бол!!!

# 800
Тавана гледам аз.

# 801
Аз си харесах яке, точно каквото си представях е, но естествено няма номер... трябва ми S, най-близкото е L 🥲

# 802
# 803
# 804
  • София
Кажете една добра дума за тази рокля, моля 😇
Днес нищо не съм си купила и много ме сърбят ръцете 🙃

https://m.aboutyou.bg/p/mascara/roklya-za-kokteyl-18427386?utm_m … _campaign=product

# 805
Какво да кажем? Някой я е взел. Grinning
Дано си ти.

За Апарт чакам аз отзиви, че тя изглеждаше много красотна.

# 806
  • София
Аз, но с два номера отгоре - размер 40 имаше за 58 лв.

Нали съм обещала "гола снимка" на другата, почакай още малко. Вчера я пратиха 😊

# 807
Имам 2-3 рокли на Apart,ама купени на съвсем други цени(ниски) ,за които са си ок. Не разбирам високите им цени тук,предвид изкуствените им материи. Кройките и изпълнението са хубави,ама за тези цени трябва да са от естествени материи...И тук си бях харесала 2,ама абсурд за тези,дори намалени цени,полиестер...

# 808
Аз на скъпите марки не съм видяла друг материал, освен полиестер да ти кажа. Нарочно съм гледала състава, макар да не нося.

# 809
Цвета е страхотен, роклята изглежда красива, останало ще кажеш ти после. Simple Smile
Но 2 номера отгоре, ми се струва, че ще е доста. 🤔

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 21:35 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт