Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 274
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 960
Аз се сетих, че искам кожено яке 😆
Сега ще дебна за черно вталено с прав цип.

От всичките якета, които поръчвах, пробвах, връщах..това Джипси най-много ми допадна https://www.aboutyou.bg/p/gipsy-by-mauritius/prehodno-yake-cacey-19782015. Даже не харесвах модели с качулки, но вече ги захаресвах. Махат се, а при нужда ще свършат работа Simple Smile

# 961
Доволна съм от розовите air force, сега си ги разтъпквам вкъщи. За тази цена са топ попадение! Благодаря! И дъщерята се уреди с едни.

# 962
Мале, забравила съм линка 😁
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/gipsy-by-mauritius/prehodno-yake-fahira- … _campaign=product

# 963
Точно това не съм поръчвала, но съдейки по другите ми подобни с качулка на Gipsy не са много умалени. Може и да ти стане, ако си поръчала номера, който си носиш обикновено. Зависи и с какво предпочиташ да го носиш, но вероятно с тънка блуза. Моите са с номер нагоре и са ми леко свободни без да ми стърчат, а точен номер не съм пробвала. Елията е доста умалена, ако трябва да ги сравня. Моя номер ми стоеше направо впит, което е некомфортно за връхна дреха.
Тета, чакам да пишеш как е при теб, но ти си по - фина и сигурно ще ти е добре.

# 964
Оф, аз съм между m и l, зависи от модела.
Поръчах М защото нямаше друг, но съм с дълбоки размисли дали няма да ми е тясно, и дали да го взимам, за да не затварям отново едни пари.
А твоите другите с качулки, много ли са къси, или пак зависи 🤔

# 965
На мен модел с качулка не ми харесва как стои. Вярно че едно само съм пробвала на Джипси, но беше в два размера и не ми хареса нито Мката как стои, нито Лката - не ляга добре на рамената и врата, качулката тежи и придърпва...абе не е за мен категорично.
Също правеше странна чупка отзад на плешките...все едно е правено сза човек с гърбица, а аз, макар и ниска и с къси ръце, все още гърбица нямам Simple Smile
Елията ще я видя след час как...и ще дам отзив.

# 966
Кой размер си?
Мимоза С/М съм

# 967
Тет, не знам какво си пробвала, но аз съм влюбена в модел Cascha Lamov и съм си купила две 😃 Качулката не ми тежи / дърпа, даже забравям, че я има. Гърбица също нямам. Ако се одобриш с Елията ще е сигурно единственото на което няма да навиваш ръкавите - произведено е за теб!

Леми, на дължина моите са нормални бих казала, попадала съм и на по- къси други модели. Имам резедаво и светло синьо, имам и с качулка, иначе досега да го бях отнесла. Хубав пролетен цвят е.
Скрит текст:
Кой размер си?
Мимоза С/М съм
Чакам това в S. Не знам защо го поръчах при положение, че шанса да вляза в него клони към нула! 😂 Чакам го и в L- ка щото М нямаше.
https://m.aboutyou.bg/p/oakwood/prehodno-yake-roxie-20465744?utm … _campaign=product

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 10:44 от •mimoza•

# 968
Имам спомен, че е нормално, но понеже отдавна не бях поръчвала от АЮ- имам имейл за връщане на 2 артикула, а съм върнала 3 от една поръчка. Да изчакам ли?

# 969
Нормално е.
Мимоза да, аз заради цвета го поръчах.

# 970
И гърбица имам, и явно ръцете са ми къси,
не  се одобрявам с кожени якета. Навремето взимах от манго, лягаха ми перфектно. Сега тия уж по-скъпи, ама нещо не са ми ок. Все някъде придърпва или виси или не знам

# 971
Не ми харесва Елията, току що я взех.
Това е нещо средно между гладка кожа и велур. По-скоро е към велур но гладък. Тънко е, това не ми пречи принципно, но това НЕ е кожа и тук се чуФствам прецакана и измамена.Rolling Eyes
Ръкавите вЕрно са късички и поооочти няма нужда да ги подгъвам навътре като при другите ми връхни дрехи от всякакъв сорт Joy

Мерих го без пуловера, с памучна блуза с дълъг ръкав - М ми е добре, нормално стои, отговаря си на размера според мен.

# 972
Посочените якета от кожа не ми допадат. За съжаление в абаут ю не виждам готини модели за да предложа. Но извън сайта, на други места се намират някои прилични. Ако искате ще съдействам.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 11:12 от Lele940

# 973
Аааа, Тета, кожа е - напа. Нали писах, че е тънко?!

# 974
Мимоза, аз нещо не се разбирам с тези ципове на една страна.

Общи условия

Активация на акаунт