Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 86 280
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 30
И без да са връщани на всички кутии слагат тиксо. Иначе ще ги получите в насипно състояние. На мен също не ми изглеждат като да са носени, поне от снимката.
Процедурата е като всяко връщане.

# 31
Присъединявам се - не изглеждат носени, поне не и от качените снимки. А този модел е доста сполучлив.

# 32
И на мен не ми изглеждат носени. Просто вероятно са връщани. Ако са без забележка и ни харесват, бих го задържала без изобщо да се замисля. Ако нещо ви притеснява, просто ги върнете по обичайния ред.

Изкуших се и аз с няколко неща на Манго

# 33
Адидаските, които получих, кутията не беше залепена  с тиксо. Бяха надлежно опаковани с етикет, хартия в кутията като чисто нови маратонки. Найка си личи, че са връщани няколко пъти. За мен те не са окей, не и за парите, които платих за тях.

https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/niski-maratonki-air-max-pulse-11347880

# 34
  • София
И на мен, съдейки по снимката, не ми изглеждат носени. Получавала съм в обикновена картонена кутия, а тази даже е на марката. Вероятно са връщани без хартийки и етикети.
Въпрос на личен избор е да ги оставите или да ги върнете.

# 35
Ей, изкупихте ги тия кожени якета, та се наложи от Best secret да се сдобия.
А относно маратонките Nike, дошли без бялата хартия вътре - ако не са носени си ги оставете. Аз съм получавала обувки в обикновена картонена кутия, но обувките си бяха наред. Даже и без етикети съм получавала.

# 36
Още един човек, който съди по опаковката, не по съдържанието .
Какво им е на маратонките?
Аз не купувам кутия, купувам маратонки.
Или по- добрият вариант е лъскава кутия с носени обувки?
Явно търсите причина да ги върнете, Ваше право е.

# 37
Още един човек, който съди по опаковката, не по съдържанието .
Какво им е на маратонките?
Аз не купувам кутия, купувам маратонки.
Или по- добрият вариант е лъскава кутия с носени обувки?
Явно търсите причина да ги върнете, Ваше право е.

Аз мога да ги върна и без да търся причина. Мое право е.

# 38
Причината явно я търсите тук и очевидно не я откривате.
Иначе нямаше да питате…

# 39
  • Пловдив
Божее, толкова съм се вманиачила в тия промоции и намаления, че съм поръчала едни боти Rieker два пъти😂😂😂Сега отварям да си разгледам поръчките,и хоп,гледам ги, изпратени в две последователни поръчки,един и същи номер.Поне да ги бях взела в различни номера,а то....Много съм зле 😂Спирам да поръчвам за известно време, че чакам сума ти неща, които май са ми напълно излишни.😁

# 40
Евтините Тамарис боти, които дойдоха вчера - в оригинална кутия, с всички хартии вътре, неносени очевидно....също кутията имаше такова кафяво тиксо.
Та тиксото е ок..клага се и на ново и на връщано.

Твоите обаче нямат хартии..та очевидно са връщани. Носени ли са.. не знам...не мога да кажа.

Вече си е твоя преценката на база горните факти дали да ги задържиш или върнеш.

# 41
Причината явно я търсите тук и очевидно не я откривате.
Иначе нямаше да питате…

Mateah, не позна Smile Аз търсех причина да НЕ ги върна обаче........

Маратонките са страхотни. Много, ама много стабилна обувка. Точно от такава имах нужда, но се оказаха малки. Пръстите отпред ми опират. Поръчах номер 42, явно ми трябват 42,5 или 43-ти номер, но нямаше. Иначе обикновени обувки нося 41,5.
Ще чакам, дано да се появи по-голям номер.

Благодаря на всички, които взеха отношение по въпроса. Flowers Rose

# 42
  • BG
Пристигнаха тези скечърси, оставям ги, удобни са, малко е странна подметката. Поръчах ги за 89 лв.

# 43
Аз съм получавала и с все хартийки обувки и такива просто сложени в една кутия и затворени.Като мерите в магазин, дали специално за вас са извадили нов чифт маратонки?Питам само?
Ако нямат следи от носене, аз лично бих ги запазила.Все пак това си е магазин, пък бил той и он лайн.

# 44
Айдееее, койт' разбира, тук се спира. Без писенца! Къш, циба, циба!

https://www.aboutyou.bg/p/liu-jo/danki-21424608

https://www.aboutyou.bg/p/felix-hardy/danki-20006679

Общи условия

Активация на акаунт