Пазаруване от about you (февруари 2025) - тема 36

• 87 310
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 900
Голяма бяла птица съм, за цяла една поръчка съм забравила и очаквах друга...чак се учудих колко бързо пристига. Поръчка от 11.02 получих днес, мъжките пясъчни Тимбърленд са страхотни, станаха на ММ и остават. Благодаря за линка 🤗 Изчерпани са.

Спортните гащета за мен не стават. Много са къси, от снимката се вижда, но в номерацията имаше различни варианти и реших, че може стандартните да са по - дълги. Ще си ходят.

# 901
  • Пловдив
Начи все по-големи болклуци пробутват! Confused Поръчах чорапи Найк. 3 чифта в опаковка. След първата пералня /необувани/единия е така...

# 902
Аууу, мислех скоро пак да поръчвам от тях...имаме доста, на якото носене бих казала, че издържат. Явно все по-некачествени ги шият...🤔

# 903
Той толкова си е и бил зашит.

# 904
  • Пловдив
Именно..тънки, едва съшити, нищо общо със старите.
Как се прави рекламация?

# 905
Обади им се утре..ще ти кажат. По спомен се пишеше нещо върху листа...

# 906
Снимаш ги и им пускаш снимките на имейл заедно с номера на поръчката.  Описваш накратко. Отбелязваш на документа за връщане, че е рекламация.

# 907
Снощи с кода -25 поръчах и едно червено Марико, толкова комфортно да ми е жълтото и така изпипано, че си го нося основно него. Поне да имам два цвята.
Има само червено ХС  от доста врвме, освен и аз да се надявам да е объркано с някоя С - ка.
За обърканите етикети- някой вероятно е поръчвал единия размер на по- изгодна цена, прехвърлил е етикета и така става объркването.
Недоумявам как на скъпи стоки етикетите са просто вързани , а не фабрично закачени.
Би ли споделила за кой точно модел говориш? И аз съм в търсене Simple Smile

# 908
# 909
  • Пловдив
На документа няма къде да се отбележи причина за връщане. Пазя я, че се чудех за якето Вила Simple Smile
Ядосана съм и ако можеше да засиля и една тениска с изкривени странични шефове Angry Expressionless от 1 мес.май е поръчката, ама на...качество нула.

# 910
Е празно място няма ли на тоз лист, мари?

# 911
При една рекламация, чудех се на какъв език да опиша проблема, накрая взех, че го нарисувах:)))

# 912
И тениската можеш да засилиш щом се е разкривила.

# 913
Откъде са тези кодове?
Някакъв апп?

# 914
  • Пловдив
И тениската можеш да засилиш щом се е разкривила.
ми май ще...

Тето, има място бол 😁 викащ да творя и да си оставя автографа, а? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт